kızlar poponuzdaki belinizdeki kılları nasıl alıyorsunuz ?

1. Evet arkadaşlar ya,ağda vuramıyorum. Sir ağda bandı ile alayım desem yönleri mi ters oluyor nedir hep aşırı sivilce yapıyor sonrasında,bir ayı bulabiliyor sönmeleri. Lazere gitmek istemem jilet iyice yayar diye korkuyorum. Nasıl alıyorsunuz

4 ekim 2020 23:24

2. ben ağdayla alıyorum ama hafif sivilce yapıyor cidden. çay ağacı yağı sürsem nolur acaba deneyen var mı, ya da bel için iğneliye giden var mı

4 ekim 2020 23:25

3. Bir de herkes mis gibi crop topları giyiyor göbeği açık giyiyor... hiç kılınız yok mu yoksa alıyor musunuz.. ben sadece tatile giderken alıyorum çok üşeniyorum çünkü

4 ekim 2020 23:31

4. Anon4 peki göbeğini de alıyor musun?

4 ekim 2020 23:36

5. Anon5 ne.... az vardır o zaman süslü benimkiler maşallah bacak gibi çıkıyor babama çektiğim için.. çakmakla almaya kalksam yanarım ben de

4 ekim 2020 23:39

6. 4 numaralı süslüm epilatör ile alırken yönleri tutturabiliyor musun? O da sivilce yaptı bana.. ayrıca aynada bakarak mı yapıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum alınca evet çok hoş ama alması da sonrası da zulüm

5 ekim 2020 00:04

7. sarartıcı kullanabilirsiniz. çok mu kalın? inceyse sarartıcıyla çok doğal duruyor.

dipnot: sarartıcı tüyleri artırmaz, uzatmaz, kalınlştırmaz.

5 ekim 2020 00:04

8. ben de ensemdekileri almak istiyorum tek başına yapabilen var mı ağda bandıyla? Kimse yok yardım alabileceğim. Çok siyahlar gerçekten topuz yaptığımda hortluyorlar :(

5 ekim 2020 00:06

9. Anon6 kalınlar ve uzunlar ya. Ay tabii ki kurt adam değilim çok fazla değil ama sarartırsam da kötü durur.. ense kısmımı sırtımın üst kısımlarını sarartmayı düşünüyorum...

5 ekim 2020 00:25

10. popo derken iç kısımlar mı? Ben belimi de popomu da almıyorum iç kısımları hariç.

Ama alsam ağda oralara hayatta yapamam çok akrobatik geldi kdlsşjd

muhtemelen ağdaya kuaföre giderim ya da lazere

Epilatör batık yapıyor kızlar ya bacakla zor uğraşıyoruz bir de o zor ulaşılan bölgeleri tehlikeye atmayalım.

Herhalde en ekonomik yolu anneniz ablanız ya da yakın arkadaşınızdan ağdayı çekmesni rica etmek olurdu :(

5 ekim 2020 00:48