İçinde mi dışında mı süslü? Eğer çok koyular ise lazer yaptır kurtul seni bu kadar rahatsız ediyorsa. Açık renklilerse de kimsenin her cm^2si kaymak gibi değil sonuçta sal gitsin
Çok sinirimi bozmaya başladı bı durum özgüven falan kalmadı bende. Popoma kadae kıllar var ince tüy falan da değil bayağı gözle görülür haldeler
Anon3 içinde de var onları alıyorum ama beni en çok rahatsız eden popomun tamamında var böyle popo yanaklarımda da
Anon5 ne kadar iğrençsin ne alakası var? Kendimi görmüyor muyum duştayken giyinirken? İğrençsin
Benim de var agda jilet hepsi sivilce yapiyor. Denize giderken jiletliyorum onun disinda saldım valla.yalniz lazerin gorebilecegi kadar kalin degil ama fark edilecek kadar siyah killarim o yüzden lazer konusunda da çekincelerim var bi gotum kalmisti zaten lazer yaptırdığım
Annemin dün düştü poposunun üst kısımlarında biraz yara oldu, pansuman yaparken daha demin bebek gibi cildine hayran kaldım. Benim oralarımda hep kıllar var genetik baba tarafına çekmişim. Moralim bozuldu. Bir yerde düşsem hastaneye götürseler beni falan en büyük korkum ama alınca daha fena sivilceler çıkıyor. Offf :( anon7 ben de bacak ve kol lazere başlayacağım gittiğimde soracağım alırlar mı orayı da diye
Suslu benim de var. Ben agda bantlariyla kabasini alip kalanlari makine ya da jiletle aliyorum. Bol nemlemdiriyorum aldigim icin bir de. Lutfen kendine haksizlik etme. Evet olmasa daha iyi ama var yani... lazere baslamak da mumkun, yaptiran cok var. Beni de gorsen belki killi biri sanmazsin mesela... yalniz degilsin. Vucudunda cikan bir kil bu, utanma, igrenme. Boyle duyunca cok uzuluyorum:( onlari sev, asik ol demiyorum ama igrenmek,utanmak cok ciddi ve guclu ifadeler. Kendine biraz sevkat gosterip, diger insanlara sen ac kendi gotune bak diyebilecek kadar kendini sevmek lazim.
Anon8 sen gerçekten iyi birisisin okurken böyle bir ağlayasım geldi. Çok haklısın. Ss aldım arada okuyacağım, her konuda aştım ama kıl konusunda özgüvenimi ve bu düşüncelerimi aşamadım. Çok teşekkürler :( ❤️
Rica ederim suslu💟 bu seyler zaman istiyor ama gerekirse kendini cimcikle ama sev kendini, kendinden kacma. Kimse yoksa bak ben killiyim, beni hatirlarsin eheheh