kızlar porno izleyerek kendimi sekste geliştirebilir miyim?

1. yemek programı izleyerek iyi yemek yapabilir miyim gibi. akşama kadar refika da izlesen mutfağa girmeden öğrenemezsin. ama elbette birkaç taktik kapabilirsin.

3 nisan 2022 20:40

2. Ya yapıyorum zaten de ben şimdiye kadar biraz utangaçtım. Karşımdakine de soramıyorum nasıl sevişiyorum diye :D dedim aklımda kalır mı birkaç şey

3 nisan 2022 20:42

3. Öyle bir şey olsaydı türk erkekleri seks tanrısı olurdu herhalde

3 nisan 2022 21:01

4. Hayır tam tersi körelirsin.

3 nisan 2022 21:40

5. Ben buradakilerin tam tersini söylemeye geldim. Aşırı bağımlı olmadığın sürece yeni pozisyonlar,fantaziler öğrenirsin. Mesela yemek kanalları izliyorum unu eleyerek eklersek kekin daha güzel kabaracagini öğrendim. Jdndhdmdhskdm😅😅

3 nisan 2022 22:31

6. Ya işte evet ben de sizin gibi düşündüm aslında son anonim. Hani ben mesela penatrasyon esnasında çok kıpırdamıyorum. Karşı taraf yapıyor genelde bir şeyler. İşte ne tarZ şeyler yapabilirim gibi

3 nisan 2022 22:52

7. Maddy gibi mi

3 nisan 2022 23:12

8. porno size fikir verebilir özellikle sakso konusunda ama okuyarak daha çok şey öğrenebilirsiniz.Mesela vajina kaslarımı sıkınca erkeklerin çok hoşuna gidiyor.Bunu da süslüde okumuştum.Partneri içindeyken hapşurmuş ve partnerinin çok hoşuna gitmiş.Parmağım içimdeyken desemiştim gerçekten erkek için harika bi duygu olsa gerek.

Bunun gibi.Erkeklerin nereleri hassas falan bunları öğrenin.

4 nisan 2022 10:33