kızlar seks için evlenmeyi bekleyip sonrasında pişman olan var mı?

ya da beklemeyip iyi beklememişim diyen? uzun bir ilişkideyim, cinsel birliktelik için beklemek istiyordum ama burada sürekli görüyorum ki evlendiğimiz insanlar aramızdaki cinsel uyum da önemli ikimiz açısından da. bu konuda fikirleriniz nedir?

1. beklemedim, iyi ki beklememişim ama sözlükteki kafa yapısını görünce mutlaka bekleyin diyorum. türkiye'de beklemeyenlerin sonu ilk geceden yatıp, korunmayıp türlü çeşit cinsel hastalık kapıp, erkek kendisine aşık sanıp da terk edilmek oluyor. ne kadar modern olduğumuzu düşünürsek düşünelim değiliz demek ki. kadınlar hala "sevgili olabilmek için" yapılması gereken bir şey olarak görüyor cinselliği. böyle gördükçe de kullanılmak ve kandırılmak çok olası.

18 eylül 2020 13:07

2. Ben evlenmeyi değil ama ciddi bir ilişki içine girmeyi bekliyorum.

18 eylül 2020 13:08

3. çok kişisel bir şey olmakla beraber bence beklenmemeli. cinsel uyum evlilikte ya da bir birliktelikte önemli bir şey. 27 yaşında evlenen bir tanıdığım 7 senedir sevgili olduğu biriyle evlendi ve ikisinin de ilk deneyimiydi. şu an cinsel anlamda çok kötü durumdalar. bir noktada birlikteliğin devam etmesi için cinsellik şart gibi.

18 eylül 2020 13:09

4. Ben sevdigim adamla iliskinin 5. Ayinda sevistim ve hic pisman degilim. Kendimi modern sanmama ragmen tabularla doluymusum, basta cok zorlandim mesela, korktum. Bu sevisme olayi kendimi, zevklerimi, paylasimi ogretti. Ayrica sevgilimin nasil sevecen ve anlayisli biri oldugunu gosterdi. Evlenme gibi ciddi bir seyde boyle onemli bir sey es gecilmemeli. Dusunemiyorum su an hala bakire olsam ve evlensem asiri zorlanirim, kendime guvenemem vs. Cinsellik, ilk iliski bu kadar onemsenmemeli. Su an keske daha da tecrubeli olsaydim diyorum. Bu ilk iliskinin kutsanmasi gerdek, kan vs tarzi ilkel bakisin urunu. Normal bir ihtiyac bu aslinda, kendine ve bilmeden sindirdigin tabulari yok etmek lazim. Icine sinmeyen biriyle yapma ama yapmamanin nedeni bu sacma gelenekler olmasin lutfen.

18 eylül 2020 13:13

5. Anonim 3 ben de böyle düşünmeye başladım açıkçası. Ciddi bir ilişkimiz var ama henüz söz nişan yok. Belki de konu buralara gelmeden önce her türlü şekilde tanımamız lazımdır birbirimizi

Öyle seks yaptık diye terkedileceğim bir ilişki değil kesinlikle bizimki

18 eylül 2020 13:13

6. Ben evliliği bekledim. Soğuk bir kadındım cinsellik konusunda. Başlarda zorluk çektik. Bu böyle olmayacak bizim ten uyumumuz sıfır galiba dedim. Birbirimize açık olmayı öğrendik. Sevdiğimiz, sevmediğimiz detayları zamanla farkedip birbirimize açtık. Şu an sorunsuz, üstün performanslı bir birlikteliğimiz var.

18 eylül 2020 13:14

7. ben beklemedim ama ilişkim de yoktu yani tek gecelik sevgilim olmayan biriyle yaptım çok pişmanım şuan ilk kez sevgilim var keşke ilkim o olsaydı diyorum

ciddi ilişkiniz varsa aşık olduğunuz beklemeye gerek yok ama benim gibi takıldığınız biriyle nasılsa anlamsız ben aşık olmam kafasıyla olmayın.

18 eylül 2020 13:19

8. Sevişmediğim adamla evlenmem. Bana kalırsa bir ilişkinin en temel taşlarından biridir cinsellik. Ve uyumu görmeden, birbirimizi tanımadan evlilik adımı atmak bana çok saçma geliyor. Nereden bileceğiz belki erken boşalma sorunu var, belki penisi çok küçük, belki, belki, belki... bu soru işaretleriyle geri dönüşümsüz bi yola giremem :/

18 eylül 2020 13:20

9. Sorduğunuz grupta yokum ama kendi fikrim evlenmeden önce birliktelik yaşanmalı. Uzun sağlıklı bir ilişki için iyi bir cinsel hayat olmalı diye düşünüyorum.

18 eylül 2020 13:22

10. Birbirimizi hiç tamamen görmedik değil zaten o yüzden küçüktür falan diye endişem yok ama erken boşalma tabii bilemem. Genel olarak bu tip şeylerden endişeliydim. Aynı şekilde onun için de belki ben yetersizim, belki de o benim için yetersiz. Veya en basiti, kimyamız uyuşmayabilir

18 eylül 2020 13:23