kızlar sevgilim benim baskın olmamı istiyor yatakta, ama ben ne yapacağımı bilmiyorum pek nasıl daha sert olabilirim ?

1 aydır seks yapıyoruz ve o benim ilk birlikte oldugum insan, o benden daha tecrübeli o yüzden biraz da sasırsın istiyorum tüyolarınız var mı, bir de ben üstte oldugum pozisyonu çok beceremedim 1 kez denedik, hunharca zıplamam mı lazım kondisyonum mu iyi degil diye yapamadım bilmiyorum :(

1. Hunharca zıplamak djdjdhdhdh

Bu işte çok iyi olduğumu iddia edemem ama kesinlikle hunharca zıplamayın. Kırarsınız falan dbdhdbdj.

22 haziran 2019 22:55

2. dndkfkf süslücüm ya cidden beceremedim ben bunu beceremedim diyip indim baslarken yapabilirim diye düsünmüstüm :/

22 haziran 2019 22:56

3. Süslüm çok güldüm ya. Sksnsjs. Gözümün önüne şey geldi. Çocuğa sürpriz yapacağım diye tövbe estağfurullah kırıyorsun falan. Djdndjdj.

baskın mı dedi aktif mi dedi?

Yani siz sırt üstü uzananıyorsanız süre boyunca ondan da demiş olabilir. Çünkü bana bir aylık cinsel hayatı olan birisine tecrübeli birisinin baskın ol demesi normal gelmedi. Baskın başka bir şey.

22 haziran 2019 23:09

4. 1 ayda pro sevisken olamazsiniz cok normal. Kac senedir sevisiyor olsaniz da partner degistirdiginizde de ilk bir iki sefer alisma sureci oluyor. Sevgiliniz bir yerde otururken siz ustte olmayi denerseniz daha rahat edersiniz. Ziplamaniza gerek yok ileri geri hareket etmeniz yeterli olur.

22 haziran 2019 23:09

5. yani daha aktif olsan daha iyi olur dedi aslında çok baskı yapmıyor tabi ama laf arasında 1-2 kez geçince ben de bi seyler sorayım dedim sizlere, aman kaza yasamayalım da dkdkdcş

22 haziran 2019 23:24

6. Sorunu sabote etmek istemem süslüm ama ben de bir şey soracağım üstte zıplarken bacaklarınız ağrımıyor mu? Ben merdiven çıkamayan yaşlı teyzeler gibi tıkanıyorum. İçinde ileri geri yapınca da sevgilim inecek yere gelmiş de Kaptanı dürten insanlar gibi dürtüyor kalk diye. Bir türlü olmuyor. Zıplayan süslüler nasıl ediyorsunuz onu da bir deyiverseniz?

22 haziran 2019 23:29

7. Baskın başka bir şey. Yani temas edin, öpün, oral yapmaktan keyif alıyorsanız. Hareketli olun. Baskın biraz daha farklı bir şey. Çekingenliğinizi üstünüzden atmaya çalışın.

Bu arada zıplamak değil. Yani esnek bir biçimde öne geri gittiğini düşün.

22 haziran 2019 23:32

8. kimisi daha aktif olmanı onu yönlendirmeni de isteyebilir benim sevgilim de öyle ve benim ilk ilişkimdi. bazen ben şu pozisyonu yapalım diyorum üste ben çıkıyorum veya o duruyor ben hareket ediyorum yaparken hunharca olmadan fjdjf

22 haziran 2019 23:54

9. evet daha çok konusmamı falan istiyor ben de üstte olmayı cidden beceremedim pratikle daha iyi olur umarım:d bir de sert konusurken falan ne diyorsunuz partnerinize onu da pek çözemedim daha hızlı sert ol falan mı diyeyim

23 haziran 2019 00:04

10. Süslü sksjsjsjshsh başlık sanal sekse dönecek sanki... Bunlar içten gelen şeyler ya... Bir aydır sahalardasın. Alışırsın.

23 haziran 2019 00:15