kızlar son kullanma tarihi geçmiş terramycin kremi gözü hasta kedinin gözüne sürdüm birkaç gün gözleri daha da kötü olur mu sktsi 12.2021?

bir de göz merhemi ile deri merhemi aynı mı

1. Süslü lütfen dikkat edin, bi canlıdan söz ediyoruz. Göz merhemi ve deri merhemi tabii ki aynı şeyler değiller.

Gözlerini önce hafif çay ile ıslatılmış pamuk ile temizleyip yeni aldığınız terramycin ile devam edersiniz.

8 ağustos 2022 09:42

2. Annem eczacı, kedilerimiz var. Gözün tam içine içine sürmediyseniz sıkıntı olmaz, skt konusunda da sıkıntı olmaz o sktlar temsili, ilaçların ömrü çook daha uzun aslında.

8 ağustos 2022 11:01

3. A1 terramycin hayvanlarda göze sürülebiliyor (her gün yeni bir bilgi), SS bence bir daha sürme, git yenisini al kuzum.

8 ağustos 2022 11:05

4. Göz terramycin i var. Hayretle okudum yazdıklarınızı bilgisiz olduğunuz bir konuda bir de duyar kasmışsınız.

8 ağustos 2022 11:12

5. Teşekkür ederim süslüler 3 veya 4 defa sürmüştüm 2 günde şuan göz için olanını aldım onu sürüyorum çok şükür bir şey olmadı gözlerine terramycinin göz için ayrı olanı olduğunu bile bilmiyordum pazartesi veterinere götürdüm o da gözüne extra birşey olmadığını söyledi allahtan ki erken fark ettim daha uzun süre kullanmadım zaten gözleri rahatsız kedimin

10 ağustos 2022 16:57