1. ben sevdiğim için sert kapak kullanıyorum ama çok sık uçak yolculuğu yapacaksanız sert kapak almayın. pat küt atıyorlar, kırılabilitesi yüksek. saydığınız iki markaya alternatif olarak, ben benetton valizimden çok memnun kaldım, çok hor kullanan bir insan olmama rağmen senelerdir bana dayanıyor. ama samsonite daha iyidir.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
kızlar valiz markası önerisi ?
üniversiteyi kıbrıs'ta okuduğum için 2 ayda bir uçak yolculuğu yapıyorum türkiye'ye. sağlam bir valiz almak istiyorum. aklımda samsonite var american tourister için de çok güzel yorumlar aldım. bunun dışında it luggage varmış. sizin önerileriniz neler?
- cevaplar
- şikayet et
2. ya sert kapak aldım ben de ama 2.uçuşumda köşesinden içeri çöküp tek tekeri valizin kenarlarından yırtıldığı için sert kapak almaktan çekiniyorum artık :(
- şikayet et
3. Üniversiteye başladığım sene (2008) iki tane samsonite valiz aldık biri orta boy biri kabin boy. Orta boyu çok gezmedi benimle ama kabin boy yurtiçi yurtdışı her yere geldi benimle yeri geldi ayağımın altına puf niyetine kullandım yeri geldi taksiciler hırpaladılar aktarmalarda kayboldu vs. İçi ilk gün ki gibi desem yalan olmaz dışında ince çizikler var ama uzaktan anlaşılmıyor. Bir kere olsun yarı yolda bırakmadı
| cilt alt tonu: | warm |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | kuru |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
4. Peki bir şey soracağım orta boyun kapasitesi nasıl? Ben kumaş almayı düşünüyorum körüklü olanlardan ama sürekli kırılabilir şeyler taşıdığım için de kumaşa güvenemiyorum çok ikilemde kalmış durumdayım hangisini önerirsin?
- şikayet et
5. Süslüm benimki sert kapak chrono bişeydi sanırım modeli de uydurmuyorsam hala varsa, tabi ki körüklüler gibi esneme payı yok Samsonite ın kumaşlarını kullanmadım bilmiyorum ama kumaş olanların alt köşelerindrn aşınıp yırtılmaya başladıklarını okumuştum hep annemin kullandığı kumaş olan orta kalitedekiler de öyle mesela. Benim önerim 4 tekerlekli sert kapak alman yönünde eğer kırılacak eşya da taşıyacağım diyorsan
| cilt alt tonu: | warm |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | kuru |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
6. Çok teşekkür ederim süslücüğüm ben gidip en iyisi yarın bi avm de inceleyeyim umarım bu alacağımı da kırmazlar uçakta işte o zaman üzülürüm djsjshsj