kaçıngan bağlanma stiline sahip bir erkekle ilişki sürdürülür mü? nasıl davranılmalı ?sy?

bağlanma tiplerinden kaçıngan bağlanmaya sahip olduğunu düşündüğüm bir flörtüm var.  bağımsızlığına aşırı düşkün, her şeyi bir müdahale olarak algılıyor ve aramıza hep bir mesafe koyuyor. derin bir yakınlık kurmak pek mümkün değil. daha önceki ilişkilerinde de sorun yaşadığından bahsetmişti.bu şekilde ilişkiyi devam ettirebilen var mı? nasıl davranmalıyım?

1. yalnızca seks için gelir gelir gider. siz üzülürsünüz.

16 nisan 2021 17:35

2. Sizin bağlanma stiliniz nedir?

16 nisan 2021 17:55

3. A1, doğru :(

A2, benim eskiden direkt kaygılı bağlanma tipiydi süslü. Şimdi biraz daha kontrol edebiliyorum. Eskisi gibi krizlere girmiyorum.ne kaygılı ne güvenli aralarda bir yerdeyim yani. Kitaplar okuyup,araştırıp daha iyi bir duruma geldim.

16 nisan 2021 19:31

4. ah süslüm hiç yıpratmayın kendinizi. ona yol verip hayatınıza devam edin. hem yol veren siz olunca iyi bir ders vermiş olursunuz, hem bu kötü ilişkiden kurtulunca inanılmaz hafiflersiniz, hem de ilerde iyi biriyle birlikte olduğunuzda bu gibi tipler aklınıza gelmiyor bile.

16 nisan 2021 21:04

5. A1, çok teşekkür ederim süslüm güzel düşünceleriniz için, doğru söylüyorsunuz başta acı verse de sonra aklına bile gelmiyor insanın böyle tipler...yıpranmaktan başka bir işe yaramıyor bu tür ilişkiler malesef ..

16 nisan 2021 22:06

6. Süslü kaygılı isen kaçınganlardan uzak dur seni çok yıpratır. Ben kaçıngan bir insanım. Kaygılı olanlar beni çok boğdukları için kaçasım geliyordu. Bunu bilmeden önce niye boğuluyorum anlamıyordum. Sonradan öğrenince çözdüm. Madem bu konuda kendinizi geliştirdiniz güvenli tarafa yaklaştığınızı düşünüyorsunuz o halde güvenli bağlanan birisiyle daha mutlu olursunuz. Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen.

16 nisan 2021 22:21

7. A4, çok teşekkür ederim süslüm, haklısınız.özellikle kaygılı ve kaçıngan ilişkisini pek tavsiye etmiyorlar. Malesef ki bu iki tip birbirini çekiyor nedense...

17 nisan 2021 01:12