kaş ekimi yaptıran tecrübe eden süslüler var mı?

kaşımın olmadığı yere şekil vermek için yapılan kıl tekniği yüzünden ne eski kaşımı kullanabiliyorum ne de yeni yapılan yerdeki silinen kalan iz ile idare edebiliyorum ve ekimi düşünmeye başladım. tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

1. Ben ektirdim, 6 yıl filan oldu. Önceden ip gibi kaşım vardı. Şimdi kaşım var. Mükemmel değil ama en azından kaşsız değilim. Yalnız saçları kasap gibi tıraş ediyorlar. Sonrasında ben çok mutsuz olmuş ve saçımın altını kazımıştım. Hatta 6-8 ay sonra bir tur daha ektirmek iyi olur demişlerdi ama yaptırmadım.

2 ağustos 2022 16:00

2. Sizden görsel istemem mümkün müdür süslüm kaşınızın şuanki halini dilerseniz insta hesabımı paylaşabilirim. Bir sürüde sorum var tabi :)

2 ağustos 2022 16:02

3. A1 biraz daha detay verebilir misiniz? Doktorunuz kimdi, çok yoğun mu ekildi, iyileşme süreci ne kadar sürdü vs...

2 ağustos 2022 16:27

4. Ss fotoğraf paylaşmak istemiyorum. Öncesi pamela anderson'un eski klasik ince kaşı, şimdiki de işte aralarında boşluklar olsa da gardırop gurusu'nınki gibi. O da ektirdi ama yakın zaman onunki o yüzden çooook kaşı var bana göre.

Etilerde bir saç ekimi yerinde yaptırdım. İyi ki yaptırdım dediğim bir olay ki mükemmel olmamasına rağmen.

2 ağustos 2022 18:39

5. Tam ismini alabilir miyim süslü yerin ve doktorun:)

2 ağustos 2022 20:34

6. aslında foto istememin amacı gerçek kullanıcıdan görmekti sağlık olsun. Çok acılı bir işlem mi komplikasyonun ne kadar sürdü süslüm. İyi ki yaptırmışım demen önemliydi benim için

3 ağustos 2022 16:18