kabin bagajina tiras bicagi alinabiliyor mu?

yurt ici seyahat olacak.

1. Hayır

4 ağustos 2018 06:53

2. Alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok.

4 ağustos 2018 09:23

3. Aliniyor ben her zaman aliyorum.

4 ağustos 2018 09:27

4. kabin bagajına kesici, delici aletler alınmaz. Kargoya vereceğin bagaj varsa oraya koyabilirsin.

4 ağustos 2018 12:35

5. Tesekkurler susluler riske atmamak icin almadim yanima. Aliniyor cevaplarini gorseydim sansimi denerdim ama ucus erken saatteydi yine de sag olun. :)

4 ağustos 2018 12:37

6. 1 ve 5. Anonimler neye istinaden bu kadar kesin konusuyorsunuz acaba? Gayet aliniyor. Bugune kadar yurtici yurtdisi tum ucuslarda kabin bagajimin icinde tras bicagi vardi ve hic sorun yaratmadi. Tirnak makasi da vardi mesela o da bir sorun yaratmadi.

4 ağustos 2018 13:33

7. ben 5. anonim. yaklaşık 8 yıldır bir havayolu şirketinde çalışıyorum. her yıl yurt dışında en az bir kez tatile çıkıp, farklı havayollarının bagaj kurallarını ögrenmek durumunda kalıyorum. Şimdi uluslar arası regülasyonlardan easa, iata kurallarından bahsederek konuyu uzatmak istemem. google'a "kabin bagaji jilet" yazdığınızda cevabı zaten bulacaksınız. yeterli geldi mi bilemiyorum ama, siz acaba gayet de alıyorum derken neye istinaden bunu yazıyorsunuz?şans eseri kuralların uygulanmayışına mı? lütfen insanları yönlendirirken bilgi sahibi olduğunuz konularda kesin konuşun.

5 ağustos 2018 10:49