kadıköy bostancı nasıl bir yer?

günaydın süslüler. kısa bir süre içinde kız arkadaşımla istanbulda ev tutacağız. istanbul'a yabancı olduğumuzu ve pek bir şey bilmediğimizi belirteyim öncelikle. sorum şu: kadıköy bostancıda içimize sinen bir daire bulduk fakat yaşanılabilir bir yer mi ikimizin rahat yaşayabileceği bir yer mi bilemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımcı olacaksa belirteyim ilan açıklamasında da bostancı club sporiuma yürüyerek 5 dk mesafede olduğunu belirtmişler. yani bu civarlar nasıl? şimdiden çok teşekkür ederim

1. Iki kadin rahat yasayabileceginiz nezih bir yer. Sporium'a yakinsa e5'e de yakindir yani ulasim kolayligi da olur. Bostanci merkezinden de bir cok yere otobus var, bagdat caddesi, taksim ve kadikoy'e dolmus var. guzel semt yani.

14 ekim 2020 08:07

2. Bostancı çok güzeldir, nezihtir, her yere yakındır, elinizin altında lunapark bile vardır :D

Ben de oradayım kendim bildim bileli ve anadolu yakasında yaşayabileceğiniz en iyi yerlerden biri.

14 ekim 2020 08:12

3. Ay süslüler çok sevindim çok teşekkür ederim ikinizde de 🌸 peki bir şey daha; Avrupa yakasına kolaylıkla ulaşım sağlayabilir miyiz toplu taşımayla? İş o yakada olacak çünkü. Yani marmaraya yakın dimi o konum

14 ekim 2020 09:30

4. Süslü çok rahat yaşarsınız bende altıntepe Küçükyalı tarafında ikamet ediyorum Anadolu yakasının orta direk icin en güzel semtleri bence. E5 e yakın sporiumun oradaysa metroya da çok yakındır Marmaray biraz uzak kalabilir cunku sahil e daha yakın ama yürünebilir 10-15 dkya . Kesinlikle tavsiye ederim👌🏻

14 ekim 2020 10:01

5. Sporium Marmaray'a cok yakin degil ama ev 5 do denmis. Emlakci 5 dk'sina guven olmaz. Haritadan acip bakarsiniz. Bostanci Marmaray ve Bostanci Metro diye isaretleyip evin konumuna.

14 ekim 2020 10:02

6. istanbula ilk kez geliyorsan tavsiyem işine en yakın evi bulman ve köprü geçmeden işe ulaşmandır. tek ve en etkili tavsiye bu :) 6-7 aydır işe yürüyerek gidiyorum ve hayat kalitem yüzde 1000000 arttı

diyelim işe yakın kiralar pahalı ama o zaman da yol parasını benzin vs düşünmelisin

istanbulda en önemli şey zaman haftada 5 gün işe giderken bu zamanı yolda yemek insanı bitiriyor

14 ekim 2020 10:16

7. Istanbulda işine yakin oturmak önemli ama eger marmarayla yarim saatte bir saatte gidilebilecek bir yerse bostancida oturmak iyi.

Atiyorum işi mecidiyekoydedir orada minnacık ve karmakarışık bir semtteki (hem insan profili hem gurultu trafik) eve binlerce tl kira vermek yerine bostancida oturur en azindan haftasonu cikar yuruyus yapar deniz havasi alir

14 ekim 2020 11:32

8. Bende sporiuma 5 dk denen civarda oturuyorum. Metro da marmaray da yürüyerek 10-15 dk max. Marmarayla ya da metro marmaray yaparak sirkeciye gitmem 50 dk sürüyor. Semti seviyorum aşırı tavsiye ederim.

14 ekim 2020 14:27

9. Kızlar çok mutlu oldum güzel dilekleriniz ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ evin konumuna baktım sporiuma cidden yürüyerek 5 dakika marmaraya da yürüyerek 19 dakika gösteriyor. Bu süre İstanbul içerisinde bulabileceğim en kısa mesafe anladığım kadarıyla

15 ekim 2020 01:43

10. süslü avrupa yakasında işyeriniz nerede ona göre de bir semt önerebiliriz. bostancı güzel tabi ama marmaraya 20 dk yürüme mesafesi diyorsunuz, marmaraya inip çıkması bile 10-15 dk alıyor.

15 ekim 2020 01:50