kadın karakterin iki erkek arasında kaldığı kitap/film/dizi?

twilight gibi uğultulu tepeler gibi iki erkek bir kadın ekseninde dönen aşk hikayesi önerebilir misiniz? bir araştırma için kullanacağım.

1. süslü younger diye bir dizi var. tüm sezonlarını izlemedim ama ilk 3 sezon uyuyor. team josh <3

19 mart 2021 15:54

2. Tüm kore dizilerinde aşk üçgeni mevcuttur araştırmanızda kullanacaksanız kore kültürüyle paralel olarak inceleyebilirsiniz belki araştırmanızın konusunu bilmiyorum ama

19 mart 2021 16:00

3. The vampire diaries, the hunger games

19 mart 2021 16:08

4. ha bi de selvi boylum al yazmalım var.

19 mart 2021 16:18

5. Herkese çok teşekkürler. Tercih edilen karakterlerin profillerini çıkarıp ortak noktaları olup olmadığını tespit edeceğim süslüler. Yine aklınıza gelenleri yazın lütfen çok yararlı olur.

19 mart 2021 16:19

6. çiftlerin isimlerini gizli notta yazdım sonra spoiler olmasın. bridget jones (gizlinot: bridget-mark-daniel/jack), dawson's creek (gizlinot: joey-dawson-pacey), gilmore girls (gizlinot: rory-dean-jess), parenthood (gizlinot: sarah-mark-hank), menajerimi ara (gizlinot: dicle-barış-emir) aklıma gelenler bunlar.

19 mart 2021 16:59

7. The originals dizisinde Camille karakteri Klaus ve Marcel arasında çok kalıyordu

19 mart 2021 19:30

8. Çilek kokusu

19 mart 2021 23:48

9. belalı baldızda arzu fikoyla kerem arasında kalmıştı nasıl unuturum :d

19 mart 2021 23:51

10. how i met your mother. hem de baya uzun süreli arada kalma.

19 mart 2021 23:55