kadınlar aldatır mı sizce süslüler?

süslüler, yakın bir kız arkadaşımın bir dönem uzun ilişkideki sevgilisini aldattığını öğrendim. ben kadınların mutlu oldukları ilişkilerde partnerlerini aldatabileceklerini hiç düşünmemiştim. ilişkilerimde hep saf denecek düzeyde sadık ve bağlıydım. aldatma fikri bile aklımdan geçmedi hiç.  anonim şekilde hiç birini aldattınız mı veya sizce kadınlar da sahiden çokça aldatıyorlar mı tecrübelerinizden bahseder misiniz?

1. Aldatır tabi kadinlar peygamber mi asko

21 mart 2022 17:13

2. ya bu saflık gerçek mii. yerim seni süslüm dikkat et kendine

21 mart 2022 17:23

3. Müge anlıda her gün ayrı hikayeler var baksana

21 mart 2022 17:23

4. A5, bence de hepsi aldatma sayılıyor. Hatta ben yakışıklı bir erkeğin tweetini bile favlamazdım ilişki içindeyken, aman beğenilerimde görür de üzülür diye. Aşırı dikkatliydim, bir gün tom hardy'nin bi filmini izlemiştik birlikte, kendini kötü hissetmesin diye film bittikten sonra onu çok yakışıklı bulduğumu falan söyleyip konuyu dağıtmıştım. sonuçta terk edildim ama.

21 mart 2022 17:31

5. Kadınlar aldatmaz ne alaka? Duygusal olarak mutludur ama yatakta tatmin edilemiyordur aldatır, ya da tam tersi olur yine aldatır. Bu cinsiyetle değil karakterle ilgili bir şey.

21 mart 2022 17:58

6. Ss malsin kusura bakma da

21 mart 2022 17:59

7. süslülerim mal falan demeyelim ayıp oluyo, insan aşıkken gözü kör oluyor olamaz mı?

21 mart 2022 18:33

8. abi siz mağarada yetiştirilip sonra pat diye süslü sözlüğe mi salınıyorsunuz anlamıyorum ki. aldatır hem de çatır çutur

21 mart 2022 18:34

9. bu "kadınlar aldatmaz" kafası, genellikle kadınların cinsellikten zevk almadığını ve fantazilerinin olamayacağını düşünen kesim tarafında vardır. halbuki kadınların libidosu erkeklerle eşit hatta daha yüksek dahi olabilir. kısacası bir erkek neden aldatırsa aynı sebepten kadın da aldatabilir. erkekler azgın, kadınlar aseksüel kafasına girmeyin.

21 mart 2022 19:46

10. ss "insan aşıkken gözü kör oluyor olamaz mı?" demişsin bir de. "insan"dan bahsediyorsak sadece kadına değil aldatan erkeklere de şaşırman gerekmiyor mu? :)

21 mart 2022 19:48