kadınlar eşine dışarıda yemek organizasyonu yapmalı mı? ve ilk evlilik yıldönümü krizi?

1. işte neden boşanmış erkekten olmayacağını söylüyoruz ama o iyi biri <3 herkes aynı değil <3 cevabını alıyoruz. herkes aynı işte. ilk kadınla bi dertleşsen neler anlatır allah bilir. ilk kez yıldönümü kutlayacaksınız bir heves olur insanda ama yok işte neden yok sence

14 haziran 2024 16:26

2. daha ilk evlilik yıl dönümünde yapması bence de ikinci evliliği olmasından kaynaklı ss. erkekler zamanla bu konulardan uzaklaşıyorlar ss bu doğru ne bileyim 5-10 yıl geçiyor çocuk oluyor vs ama yine de bi şekilde yapmak isteyen yapıyor.

biz eşimle 6 yıldır beraberdik 4 yıldır da evliyiz 10 yıldır birlikteyiz. bu sene evlilik yıl dönümümüzde altın bileklik almış bi yere rezervasyon yaptırmış beni yemeğe götürdü. burda oo benim eşimi beni çok seviyor aşık şu bu anlamında söylemiyorum bunu. benim böyle şeylere kıymet verdiğimi ya da önemsediğim bildiği için yani değer verdiği için yapıyor evvela. yoksa bi erkeğe iş çıkışı eve gidip ayaklarını uzatıp yemek yemek mi? yoksa dışarıda mı dersen evi seçer çoğu erkek. onların kafası bizim gibi çalışmıyor pek. ama eşinin bu konuda sen neden yapmıyorsun demesi çok manasız. onun doğum gününde böyle bi şey organize edebilirsin evet ama kusura bakmasın da yıl dönümü için bi yere gidip iki dakika gözünün içine bakıp yemek yiyebilir. bi dal çiçek bile olsa alıp gelebilir.

bir de şeyi merak ettim sen ona hediye aldın mı mesela? senin ona onu düşünerek bi hediye alman bile onu olaya motive edebilirdi bence. şimdi almazsa seneye o da seni düşünerek bi hediye alırdı. dur bunu yemekte veririm mutlu olur diye düşünerek hareket ederdi vs vs. yani erkeklere bazı durumları enjekte etmek gerektiğini düşünüyorum. sen senin için sıradan bi gün gibi davranırsan bunun en alasını erkek de yapar.

14 haziran 2024 17:07

3. Sorunun basligi cok sacma. Tabii ki kadinlar da esi icin organozasyon yapar neden yapmasin magarada mi yasiyoruz? Sevdigimiz insana jest yapmayacak miyiz? Ben yeni yerler denemeyi severim mesela esim de sever ama cok takip etmez. Ozel gunlerde de degil ama herhangi bir haftasonu veya aksam ayarlarim gideriz.

Ote yandan sizin daha ilk yildonumunuz. Sanki 40 senedir sirf kendi ayarlamis gibi bana ne yaptin bugune kadar demesi cok sacma. Bunun ilk evlilikle ikinci evlilikle de alakasi yok bence. Ilkinde de boyle ayidir su anda da. Bazi evlilikler bosuna bitmiyor.

14 haziran 2024 17:17

4. Yani ss sende de iletişim problemi olduğunu düşünüyorum. Çünkü o kadar olay içinde sadece sana bu söylediğine mi takıldın ? Yani buna neden bu kadar takıldın ?

Sen karşına alıp böyle şeylere değer verdiğini senin için önemli olduğunu bu günü başbaşa plan yaparak geçirmek istediğini söyleyebilirdin. Ona hoşuna gidecek ufak bir hediye alıp jest yapabilirdin. Onun alıp almaması mesele değil çünkü senin değer verdiğini görünce bi sonrakinde o da sana bir sürpriz yapıp bir hediye alacaktı. Senin düzgünce kendini açıklaman gerekirken adama benim heyecanım geçti bundan sonra bi şey yapma eski evliliğini de açmayacağım neden diyorsun? Heyecanım bitti neden diyorsun? Bi şey yapma istemiyorum neden diyorsun? Yani iletişim kurmak böyle olmaz ki ??? Belki adam eski evliliğinde de bunları yapan gören biri değildi ama seninle farklı olacaktı. Seni gördükçe o da çaba gösterecekti. Yani neden bu kadar fevri ve çocukça hareket ettin onu da anlamadım. Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. Adam gelince de saçma sapan şeyler söyleme sakın ss. Sakın

14 haziran 2024 17:39

5. Bence sevgi ile ilgili. İsterse 10. Evliliği olsun. Heyecanlanmıyor. Sevgisi eksik. Evliliğe dair her şeyi bir görevmiş gibi yapıyor havası aldım anlatımından. Sana tavsiyem eski ilişkisini hiçbir zaman açma. Hiç eski evliliğini kullanarak kendini anlatmaya ya da gönderme yapmaya çalışma. Bir işe gir. Bu adama çok bağlanma. Yani ayrılırsın diye demiyorum. Sadece senin için diyorum. Hem aklın dağılır

14 haziran 2024 18:06

6. Böyle düşünmen için söylemedim ss. Seni anlamaya çalışıyorum. Bir de şeyi soracağım kilo problemin var mı? Ya da evlendikten sonra aldığın bir kilo vs. Çünkü erkekler biraz bu olaya da takık diye düşünüyorum bazen. Çünkü gerçekten böyle kadınlar için daha heyecansız daha çabasız oluyorlar.

14 haziran 2024 18:21

7. E daha derdi en bu adamın? Anlamadım. Bir de boşandıktan sonra erkekler aynı hatayı ikinci kez yapmam kafasına girip sadece takılıyorlar. Yani evlilik falan düşünmüyorlar pek. Ee siz evlenmişsiniz de severek ? Anlamadım ben ama kesinlikle iş bulman ve başlamandan yanayım ss.

Ne iş olursa olsun evde otur otur kafayı yersin. Bende evlendikten sonra başka bi şehre taşındım ailemi işimi vs bıraktım çalıştığım halde alışana kadar kafayı yiyecek duruma geldim. Sen bi de evdesin cidden çıldırırsın. Ne iş olursa olsun yeter ki iki insan gör çevre edin bi deneyim olsun eline para geçsin. O gözle bak

14 haziran 2024 18:30

8.  anonim 3 ve 4 yaptığınız çok ayıp! kadında kusur bulmaya çalışmışsınız yok kilo problemin var mıydı yok sen yapsaydın ondan çok şey mi bekliyorsun acaba vs

dümdüz odun bir erkek maalesef kabul edelim ki. gerçekler önümüzde duruyor işte eğip bükmeye gerek yok. maalesef benim eşim de seninkine benziyor. i̇kimizin de ilk evliliği ama o heyecan yok adamda. her özel günde yemek ayarlar hediye alır ama i̇lk evlilik yıldönümünde hiçbir şey almamıştı. ben de almadım. daha yeni evliyiz ama şimdiden sallamaya başladık. ben ondan heyecan görmedikçe kendim de bıraktım. anı kalacak güzel şeyler yapardım hep, mesela esprili kutlama kartı hazırlama alışkanlığım vardı. baktım adamda hiç ama hiç özen yok, üzüle üzüle bıraktım o işi. çok severek yapıyordum içimden geliyordu. aynısını veya benzerini ondan beklemiyorum asla ama insan bir düşünür eşimi ne mutlu eder diye. ya altın bir takı al gel, hani değerli olsun hoşuna da gitsin istiyorsan. beğendiğim bir çantayı al. çok sevdiğim grubun konserine bilet al, bir tatil ayarla süpriz. asla kafası çalışmıyor (işine gelmiyor önemsemiyor sevmiyor artık hangisiyse) totalde düzgün bir insan olduğu için ben tolere etmeye çalışıyorum. yaşın daha genç olsaydı sana boşanmayı düşün derdim direkt. başka sorunlarınız yoksa onu böyle kabul edeceksin maalesef. ha başka şeyler de varsa hiç düşünme boşan bence. hayat öyle erkek milletini alttan alıp kendini ve isteklerini  öteleyerek yaşayacak kadar uzun değil.

14 haziran 2024 18:39

9. BURADA DAHA ÖNCE EVLENMEDIYSENIZ BOŞANMIŞ ADAMLA OLMAZ DIYE HER SORUDA YAZILIYOR AHA ORTADA IŞTE DURUM. DAHA ILK SENEDEN BÖYLEYSE 10 SENE 20 SENE NASIL GEÇECEK?

SEVEN ADAM SEN ŞIŞMAN DA OLSAN PIJAMAYLA DA OLSAN GÖZLERI PARLAR HEYECANLANIR. MALESEF EŞIN SENI O KADAR DA SEVMIYOR. MAKUL GÖRÜP EVLENMIŞ IŞTE. BÜYÜK BIR AŞK YOK. BUNU YA KABULLENIP DEVAM EDECEKKSIN ROMANTIZM BEKLEYIP KENDINI ÜZMEYECEKSIN YA DA AYRILACAKSIN. DÜZELMEZ ÇÜNKÜ

14 haziran 2024 18:51

10. sen doğum gununde kocasi annesine giden süslü müsün? ya da evde balik yüzünden kavga cikmişti o musun? o kadının da ikinci evliliğiydi cok once soru acmistin.

14 haziran 2024 20:20