kadınlar için saç ekimi ?

süslüler ben yıllardır saç dökülmesi problemiyle yaşıyorum, kel sayılırım. bu durum psikolojimi fazlasıyla bozdu. aklımda hep saç ektirme vardı ancak kadınlara ekiliyor mu, ekilince saç kazınıyor mu diye düşünmekten bir türlü eyleme geçiremedim. izmirde bildiğiniz ekim yeri var mı kadınlara da uygulayan? bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

1. geçmiş olsun süslüm, yanlış anlamazsanız peruk mu kullanıyordunuz acaba? kadınlara da saç ekimi yapılıyor bu arada ama erkeklerdeki gibi baya bir dökülme açılma olması gerek diye biliyorum

29 ekim 2018 13:13

2. erkek arkadaşım saç ekimi yaptırdığı için konuyu biraz biliyorum. saç dökülmesinin kadınlardaki sebebi ile erkeklerdeki sebebi aynı değil erkeklerde testosteronun olumsuz etkisi olarak saç dökülmesi oluyor. kadınlarda kansızlık vitaminsizlik gibi sebeplerden. ilk aşamada neden saçınız dökülüyor onu teşhis ettirmeniz lazım. saç ekimi işlemi yaparken saçın yoğun olduğu yerlerden saç alınıp olmayan yere koyuluyor. örneğin enseden kesi alınıp kelleşme olan ön üst kısmına koyuluyor. bunun içinde esnedeki saçlarınızın çok olması lazım yani ekilecek saçınız olmalı. toplamdaki saç sayısı değişmiyor sonuçta. sizin saç dökülmeniz kelleşme seviyesinde mi

29 ekim 2018 13:15

3. Saç derim gözüküyor tamamen kel değilim, peruk kullanmayı düşündüm ama ona vereceğim paranın üstüne koyup ekim yaparım dedim

29 ekim 2018 14:23

4. Saçlarım hipotiroid yüzünden döküldü süslü