kadınlarda güzel fit vücut denilince aklınızda nasıl bir fizik canlanıyor?

1. Birkaç örnek verirdim ama hepsi porno yıldızı

16 haziran 2023 00:39

2. ince ve hafif kasli bel, popo kücük de büyük de olsa kalkik ve yuvarlak, hafif kasli bacaklar ve kollar

16 haziran 2023 00:56

3. küçük meme, ince bel, çok büyük olmayan ama dolgun dik popo

16 haziran 2023 01:06

4. ay a1 fit vücut dediğin şey bu kadar ender bulunan ya da "meme ve popo büyük ama kocaman değil, bacak uzun" gibi kompleks bir şey değil. Fit vücut algınız bile bozuk.

16 haziran 2023 02:14

5. Nina dobrev, victoria beckham, emma roberts. Muhtemelen linçlenecek ama ben böyle beğeniyorum.

16 haziran 2023 04:45

6. İnce uzun tipte kaslanmış dengeli vücut ve oblik kaslı karın

16 haziran 2023 08:52

7. Blake lively'in vucudu.

16 haziran 2023 09:31

8. Asuman krausenin wipeout zamanları

16 haziran 2023 09:51

9. 1.70 üzeri boy,ince bel,sıkı bir popo ve sıkı bacaklar. Çok büyük olmayan normal memeler,kilolu değil-balıketli değil-zayıf asla olmayan normal kiloda normal insani görüntüde olan kk gibi 90-60-500 ölçülerde olmayan kadındır. Ama boy önemli tabi,1.70 üzerindeyse endamlıdır,boylu posludur

16 haziran 2023 19:26

10. Ne çok ince ne çok kalın bir kemik yapısı, çok büyük olmayan meme, hafif geniş kalça yapısı, sıkı ve çok büyük olmayan popo, çok uzun olmasa da şekli güzel bacaklar. Bazı modellerin bacakları çok uzun olmasına rağmen güzel olmuyor mesela ya çarpık oluyor ya da diz kapaklarında yüz varmış gibi oluyor onu beğenmiyorum djdkd

16 haziran 2023 20:56