kadınlarda geniş omuzu beğeniyor musunuz?

sizce geniş omuzlar çok mu erkeksi duruyor?

1. kadınlar 180 olmasın sorusundan mı geldin

13 haziran 2020 12:43

2. ben cok geniş omuzluyum, bildiğin yapiliyim yani. boyum uzun vucut tipim kum saati ama baya geniş omuzluyum. omuzlarim asiri genis bunu belirttigime göre tepkileri yazayım.

öncelikle hakaret gibi gelse de çevremde hep "masallah cok yapilisin omuzlara bak" dendiği için hep üzüldüm. erkek arkadaslarimin hepsi cok beğendiğini söylüyor ama kadınlar hep kötü buluyor

13 haziran 2020 12:47

3. vücut tipim kum saati, yani vücuduma gore oranı düzgün olsa da omuzlarim genis. çünkü boyum uzun ve fazla kilolarım var.

kendimde beğeniyorum, elbise taşıması ve geniş gerdan hosuma gidiyor ama bazı parcalardaki minnos havayi vermiyor o sıkıntı biraz.

üstteki anonime katılıyorum ayrıca, cevremdeki tek bir kadin omuz genisligimi beğenmiyor. ama erkek arkadaşlarım beğeniyor

13 haziran 2020 12:50

4. google’a broad shoulders female yazınca çıkan ünlüler gayet güzel duruyor orantılı olunca beğenilen bir özellik dünyada.

13 haziran 2020 12:54

5. Geniş omuz her zaman atletik ve estetik durur sağlıklı bi bedende. Ama iri de durabilir kemikler genel olarak iriyse. Ufak tefek olup geniş omuzlu olan 1 kişi tanıdım o da tenis oynuyordu ve yüzüyordu yıllardır.

Ben mesela hem uzun, hem iri kemikli, hem geniş omuzluyum. Biraz kilo alsam kadana gibi oluyorum, heybetimden dağlar titriyo zınnn zınnn gjjfkf

Ama ideal kilomdayken, gösterilen ilgi 5 katına çıkıyo. (Yüzüm gayet ortalama)

Beni irileştirmesine rağmen Seçme şansım olsa asla dar omuz istemezdim.

13 haziran 2020 13:25

6. şimdi linç tayfa gelecek, enn mükemmel sensin diye ama demem gerek :(

çocukluğumda yüzdüm, altyapıdaydım ve bu yüzden de omuzlarım geniş ve dik. göğüs kafesim geniş, belim ince kaldı. göğüslerim de küçük. boyum kısa değil ama kemik yapım da ince. ben seviyorum kendi yapımı. kadın erkek, kilo fark etmiyor, geniş omuz kazanacak.

13 haziran 2020 14:41

7. sözlükte geniş omuz hiç beğenilmiyor ama dar omuzlu bir omuz olarak ben çok beğeniyorum, atletik ve seksi geliyor bana.

13 haziran 2020 18:28

8. fit bir gorunum veriyorsa evet.

13 haziran 2020 22:44

9. Skam'daki noorada beğenyordum evet

14 haziran 2020 02:01

10. begenmiyorum, bence kotu duruyor. kalcayla yakin hizadaki omuz iyi duruyor, ona da kimse genis omuz demez zaten.

14 haziran 2020 06:35