kadınlardan hoşlanan kadınlara flört101 sorusu?

flört deneyimleriniz nasıldı? sadece açıkça lez/bi+ olduğunu söyleyen kadınlarla mı flört ediyorsunuz, beğendiğiniz her kadınla mı? nasıl bi yaklaşım izliyosunuz flört ederken? hiç sizinle flört eden, hoşlandığını söyleyen bi kadın oldu mu; olduysa nasıldı? sizinle flört edilmesini istiyorsanız nasıl edilmesini istersiniz ya da? ya da flörte, sevgililiğe, 'yürümeye' dair aktarmak istediğiniz her şey... malum kadınlarla flört etmek kolay değil tr şartlarında. deneyimlerinizi ya da hayallerinizi duymak bana fikir verebilir. şimdiden yazan herkese teşekkür ederim!

1. Merhaba ben hetero bir kadınım. Karakter yapımı tam olarak tarif edemem ama(gizlinot: Gerçekten uygun kelimeleri bilmiyorum ) karakter yapımın bir getirisi olarak kadınlarla farkında olmadan flörtleştiğim oldu.

En son şey oldu, sınıfta bi kadınla göz göze gelince el salladım(gizlinot: Gülümsedim de ama maskeden belli oldu mu emin değilim ), kendisi de aynı şekilde karşılık verdi. Ders sonunda tanıştık. Muhtemelen yönelimim farklı olsaydı yeni sevgilim o kadın olurdu :D

Bence bu konularda biraz dışa dönük ve girişken olmak gerekiyor. Sonrası kendi kendine şekilleniyor.

Soruna net bir cevap olmadı ama katkım olsun istedim.

5 mart 2022 00:58

2. (yazar: hanimeli) çok tatlısınız süslü, çok teşekkür ederim. Peki ne diyerek lafa girmişti söze? Rahatsız olmamanız, ve sanırım pozitif bi anı olarak hatırlıyo olmanız da çok hoşuma gitti :)

5 mart 2022 01:05

3. dünyanın ennn iyi sorusu, bugün de androjen bir baristaya öldüm bittim. ben birinin kadınlardan hoşlandığından emin olsam bile hetero oğlu hetero bir görüntüm olduğu için kesinlikle anlamıyorlar onları beğendiğimi, flört ettiğimi.

5 mart 2022 01:15

4. anon2 o kadar iyi anlıyorum ki. benim de görünümüm öyle, hoşlandığım kadın tipi de öyle. Nasıl aşabiliriz bu görünmezlik işini bilmiyorum. Görüntüleri, tarzları yönelime göre sınıflandırmamayı içselleştirerek sanırım :(

5 mart 2022 01:20

5. Bence bu işin görüntüyle falan alakası yok. Kimsenin cinsel yönelimi dıştan falan belli olmuyor. Benim çevremde aşırı feminen olup hetero olan erkek de var, aşırı maskülen olup hetero olan kadın da, maskülen olup homo olan erkek de vs vs...

Soru sahibi, sınıftan çıkarken de denk gelince merhabalaştık. Tanışıyor muyuz ya, çıkaramadım özür dilerim falan dedi. Tanışmıyoruz ama tanışmak için güzel bir gün dedim, kendimi tanıttım işte. Ben hanımeli, x bölümdenim diye. Gayet sıcak karşıladı beni.

İltifatlar için teşekkür ederim soru sahibi. Dediğim gibi karakter yapımın getirisi olarak kadınlarla bile flörtleşebiliyorum. Flörtöz biriyim demek istemiyorum, bilinçli yapmıyorum çünkü. Özüm böyle. Aşırı sıcakkanlı, sevecen bir tip de değilimdir sözlükte tanıyan tanır beni.

Bence yönelimimiz ne olursa olsun hayatı akışına yaşamak en iyisi. Ne zaman partner bulmak için bir istek duysa insan, aranmaya başlıyor. Çevredeki insanları olur mu olmaz diye yoklamaya, tartmaya başlıyor. Sonucu genelde hüsran oluyor. Aşk olabiliritesi olan insanları denemekle bulunmuyor. Gelip kendi buluyor insanı. Naçizane fikrim bu şekilde.

5 mart 2022 01:30

6. (yazar: @hanimeli) vay be keşke ben de sizin gibi

Dışa dönük olabilsem cidden, çok iyiymiş :) ve evet aşk cidden aslında insanı kendi bulan bir şey, çok haklısınız o konuda. Gerçekten de rahat olmak, akışına bırakmak lazım bi noktada.

5 mart 2022 14:16

7. ben direkt flört ediyorum ya. hani hetero kadınlarla da flört ettiğim oluyor flörtöz bir insanım çünkü. ama karşımdakini anlamam şeyden geliyor aslında. hani kadın erkek diye ayırmıyorum, beğendiğimiz insanlarla arada bakışırız ve o bakışlarda değişik bir durum olur ya. dümdüz bakmak değil böyle bakışarak anlaşmak gibi. :d heh o bakış bir kadınla oluyorsa anlıyorum ben mesela bi veya eşcinsel olabileceğini. bazen de çaktırmadan ağzını arıyorum. biseksüel olduğumu zaten söylüyorum laf arasında onun da ilgisi varsa oluyor.

ama çok tecrübeniz yoksa ve çekiniyorsanız internetten flört edinebilirsiniz. bazı kişilerin hesaplarından zaten anlaşılıyor ve normal muhabbet ilerliyor yani bir şekilde.

hanımelinin dediği gibi atılgan olmak çok önemli aslında. ben pek çekinmiyorum ilgimi belli ediyorum ama tabiki rahatsız edicek bir boyutta değil, daha tatlı tatlı ve alttan sinyal vererek. :d ilgisi varsa zaten o da karşılık veriyor. sadece bazen şey olabiliyor, ben feminenim mesela ilk bakışta anlamazlar biseksüel olduğumu ve yine feminen kadınlardan hoşlanıyorum. eğer o enerjiyi hissettiğim biriyse dediğim gibi direkt söylüyorum biseksüel olduğumu ben.

5 mart 2022 16:55

8. anon3 olmak istediğim insansınız ya dkdk. evet o bakış olayı bence de çok önemli, insan cidden hissediyo karşısındaki kadın kendisine ilgi duyuyo mu duymuyo mu. ben de çok açığımdır insanlara kadınlara ilgi duyuyo olmak konusunda birebir iletişimde de sosyal medyada da, aynı şekilde hetero okunabilinecek bi görünüşüm olduğu için. beğendiğim kadınlarla ben de flört etmeye çalışıyorum direkt hetero mu lez/bi mi anlamaya çalışmadan çünkü zaten benden hoşlanmıyosa yöneliminin de bi anlamı yok bi noktada. teşekkür ederim yazdığınız için

5 mart 2022 17:40