kahvaltıda yemelik yumurta yerine geçecek protein arıyorum, ne yesem tok tutar ?

2 öğün besleniyorum, kahvaltıda yumurta yerine ne yesem hem tok tutar hem protein ihtiyacımı karşılar? işlenmiş gıda tüketmediğimden et türevleri de yemek istemiyorum: salam, sosis, jambon gibi. ev köftesi yesem de tuhaf olur sabah sabah hem yiyemem zaten.

1. lor peyniri

12 haziran 2020 11:36

2. süslü sağlıklı bir şey arıyorsunuz gibi, o yüzden hindi füme değil.

yumurtanın yerine de hiçbir şey geçemiyor ya, bilemedim o yüzden.

12 haziran 2020 11:38

3. hindi füme, lor peyniri, protein tozlu smoothie bowl, somon füme tüketiyorum ben

12 haziran 2020 11:38

4. Migros gibi bir markete gidip proteinle zenginleşmiş ürünlere bakın. Artık ekmek, lor, quark, süt, yoğurt, kepek yulafı... yumurtanın alternatifi zor. Bir vegan hesapları takip edin yumurta yemeyecekleri için bulursunuz alternatif

12 haziran 2020 11:40

5. Ben veganım. Omleti yumurta yerine nohut unuyla yapıyorum. Eğer fındık sütü yapımından arta kalan fındık posam varsa onu da kullanıyorum. Sevdiğim baharatları ve eğer evde varsa az bir tutam da dereotunu ekliyorum. Yumurta omletinden daha güzel oluyor bence 😍

12 haziran 2020 11:44

6. füme olan şeyler zararlıdır kanserojen. daha önce araştırma yapıp bulmuştum link atarım

12 haziran 2020 11:45

7. bi doktor videosu buldum ama bu değildi bahsettiğim. araştırmayı bulamadım neyse :d (link: https://www.youtube.com/watch?v=wOAG1Oovp2o video)

12 haziran 2020 11:47

8. Eğer et yiyorsanız yayla-Türk markasının tamamen katkısız piliç fümesi var. Biraz pahalı ama tadı çok güzel. Zaten yumruk gibi büyün tavuk göğüs olarak paketli satılıyor. Protein oranı da baya yüksek.

12 haziran 2020 12:11

9. yumurtanin alternatifi yok. ya yogurt yiyeceksin ya da turkiye'de natto

satiliyorsa natto yiyeceksin. kendini japonlar gibi sabah balik yemeye de alistirabilirsin.

12 haziran 2020 12:27

10. bitkisel protein ve hayvansal protein farklı şeyler. Kinoa chia yazanlara söylüyorum

12 haziran 2020 18:08