kahverengi göze en yakışacak renkli lens?

süslüler gözüm kahverengi, ten rengim buğday. bu aralar yüzüme baktıkça bunalıyorum artık. canım farklı bişey yapmak istiyor eskiden olsa saçımı boyardım ama saçlarım şu an siyah ve başka renge değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. bu yüzden renkli lens almaya karar verdim ama rengi seçemedim bir türlü. renk hatta marka(çap 8.70) önerisi olan süslü var mı?

1. Süslücüm bence renkli göze hemen alışamanız zor hem sizin hem çevrenizin. Lens yerine başka bir değişiklik öneririm.

25 ağustos 2018 19:14

2. 1.süslüm desiolar çok güzel ama pahalı ya tek seferlik değer mi bilmem:( bi de dediğin rengi arkadaşım kullandı hiç belli bile olmadı

2.süslüm benim de aklıma yeşil geliyor sanki uyar diye. Ama kuzenim mavi almamı söylüyor:(

3.süslüm zaten kardeşimle kuzenim renkli lens kullanıyorlar ondan ailem şaşırmaz. Etrafımda da şaşıracak yok zaten sürekli değişim yapıyorum bi şekilde alıştılar artık aynı gören şaşırıyor

25 ağustos 2018 20:12

3. Cappuccino denedi memnun kalmadım dedi:( bi de Türkiye'de desioları hep numarasız diye sattıklarını gördüm oysa kendi sitesinde numaralı satılıyor... Ben de numarasız taksam tam anlamıyla kör olurum zaten vjcncmx

25 ağustos 2018 20:36

4. Freshlook un pure hazel i oneririm mavi ve ya yesil kadar yapay durmuyor hem fiyati da uygun.

25 ağustos 2018 20:36

5. 8.süslüm freshlookun çapı bana uymuyor:( 8.7likler genelde daha pahalı olan lensler bu yüzden renge karar vermeden alamıyorum freshlook olsa 2 renk sipariş eder değiştirerek kullanırım:((

25 ağustos 2018 20:47

6. 10.süslüm en çok beğendiğim iki rengi söylemişsin:)

25 ağustos 2018 21:15

7. Solotica mel kullanıyorum tarçın bakır saçlarım açık buğday tenliyim. 2buçuk miyop gözlerim ve kesinlikle parasını hakediyor hem rahat bir lens hem de gözlerin lens mi cümlesini hiç duymadım yeni tanıştığım insanlardan öyle doğal duruyor :)

25 ağustos 2018 21:24

8. 12.süslüm çok sağol iyice kafama yatmaya başladı lens:) nereden aldın acaba?

25 ağustos 2018 22:11

9. Kahve gözlerim var solotica hidrocor Graphite kullanıyorum aşırı doğal herkes gerçek sanıyor bi bakın bence

26 ağustos 2018 02:05

10. lensmakyaj blogunu/instagramını kurcala bence.

26 ağustos 2018 04:08