kaliteli parfüm deneme, mağazaya girememe sorunu?

kızlar daha önce hiç kaliteli bilindik markaların pahalı parfümlerinden almadım. bilmem bile çoğunun adını. şimdi burda gzerken dikkatimi çekti seksi koku olarak lancome la nuit tresor kokusunu önermişsiniz ve denemek istiyorum ama nasıl okunuyor bu? ankamall'e gidicem mesela hangi mağazada deneyebilirim sevil mi boyner mi? ne dicem satış görevlisine bu parfümü denemek istiyorum mu? hiç girmedim lüks parfüm mağazalarına bi fikir verin :))))

1. evet suslu satis gorevlisine sorabilirsin. boyner gibi yerlerde o reyonda oldugunda hemen damliyorlar zaten. satmak icin ugrasiyor benzer kokulari gosteriyorlar falan. o yuzden reyonda kimse yoksa ya da yanimda biri varsa denemeyi tercih ediyorum. satis gorevlilerinin bu tavirlarindan rahatsiz olmuyorsan herhangi bir yerden de bakabilirsin.

21 aralık 2019 14:16

2. birine bir şey söylemek zorunda da değilsiniz, tester ı alıp eğer varsa denemek için küçük karton kağıtlar oluyor onlara sıkıp kokusuna bakabilirsiniz. yoksa bileğinize falan sıkıp bakıp. kendim yapmam derseniz de görevliye bu parfümü denemek istiyorum diyin. Abartılcak bi durum değil cidden kasmayın kendinizi. boynerde de sevilde de vardır bahsettiğiniz parfüm bu arada.

21 aralık 2019 14:17

3. Yazıldığı gibi okunuyor. Sevil, boyner, ykm, sephora buralarda vardır la nuit tresoru deneyebilir miyim dersiniz bileğinize sıkarlar isterseniz kağıda da sıkarlar evde tekrar koklayabilirsiniz böylece

21 aralık 2019 14:18

4. ya görevliler böyle yanlış söleyince falan ezikleyip böcek gibi bakıyorlar ya ahahaha sinir oluyorum o yüzden çekiniyorum bide böyle saç baş yapılı topuklularla girmeyince direk bu bişey almaz diye ona göre muamele ediyorlar.

21 aralık 2019 15:25

5. nua değil nui diye okunuyor. sonu r ile bitseydi öyle olurdu. Parfümün şişesine bakın google görsellerden. mağazaya girince lancome standını bulun, tavana doğru olan bölümlerde yazıyor genelde. o bölümde tester şişe bulursanız yakınlardaki ince karton şeritlerden alıp sıkın, şerit yoksa bileğinize sıkın.

21 aralık 2019 15:30

6. A3 nua diye değil nui diye okunuyormuş bilmiyorsan akıl vermeye kalkma

21 aralık 2019 16:02

7. insanlık hali ama emin olmadan da iddia etmemek lazım :)

21 aralık 2019 16:20

8. teşekkürler kızlar:)

22 aralık 2019 07:53

9. mağazadakiler de pek bir şey bilmiyor özellikle fransızca isimlerden kimsenin pek haberi yok.:) chloe parfüm sorduğumda kilo mu yani diyen olmuştu düşün sdjdksks bence fransızca bilmiyorsan fransızca telaffuz etmeye çalışma çok komik oluyor. ingilizce okusan bile anlaşılır zaten globalde öyle okunuyordur büyük ihtimal.

22 aralık 2019 13:43