kalmosan losyon kullanan var mı? ellerimdeki egzama için verdiler eczacı süslüler veya doktor süslüler de bilgi verebilirse sevinirim?

süslüler ellerimde kaşıntılı egzama var 10 gün önce doktora gittim 2 gün önce de kontrolüm vardı. ama verdiği ilaçlar hiç işe yaramadı ellerim ilk gün nasılsa bugün de aynı. dün gece kaşıntıdan uyuyamadım. bugün eczaneye gittim kalmosan losyon verdiler. sürmemde bi sakınca var mı? sürünce iz bırakır mı? biliyorsanız yorum yapar mısın lütfennnnn :(

1. womaninred cevabın için teşekkür ediyorum kaç saattir biri cevap versin diye bekliyordum :) daha sonra iz kaldı mı oralarda peki? ellerimde olduğu için iz yapar mı diye korktum. biraz gerdi çünkü ürünü sürdükten sonra ellerimi.

22 ocak 2021 23:45

2. Rica ederim süslü, hayır herhangi bir iz kalmadı bizde.umarim sende de öyle bir sorun yaratmaz 😌doktor bitkisel içerikli demişti bebeğime de sürmüştüm böcek ısırığı için onda da iz kalmadı kaşıntıyı önledi.

22 ocak 2021 23:48

3. of benim de kaşıntım felaket boyutta ya inşallah geçirir haftasonu da kullanayım geçmezse pazartesi farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum. 10 gündür geçmiyor çünkü yanlış teşhis mi koyuldu acaba diye düşünmeye başladım...

22 ocak 2021 23:50

4. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ben de gün içinde çok fazla el yikadigim için çok kuruyor.sari kantaron çok iyi geliyor.eger açık yara yoksa belki kullanmanda sakınca yoktur.ya da başka bir doktor dene bence de.çok geçmiş olsun tekrar 🤍

23 ocak 2021 00:03

5. merhaba benim 2 yaşındaki oglumda egzama var maalesef. bazen kaşıntıdan uyuyamıyordu. doktorumuz bu losyonu vermişti cidden rahatlatıyor iz falan kalmadı oğlumda.

23 ocak 2021 00:07

6. womaninred onu hep duyuyorum doğal bi içerik zaten alıp deneyeyim bu bahaneyle en iyisi çok teşekkür ediyorum <3

a2 çok teşekkür ediyorum cevapladığın için 1 kez sürünce bile kaşıntıya etkisini gördüm gerçekten. iz kalmamış olması da içimi rahatlattı bu konuyu çok kafaya takmıştım çünkü.

ikinizin bebeklerine de allah sağlık versin, birlikte uzun güzel bir ömrünüz olsun <3

23 ocak 2021 00:19