kanada'ya göç kanalını takip eden var mı?

ben kanalı seviyorum. samimi ve faydalı içerikler üretiyorlar ancak cem ve özge'nin ilişkisi biraz garip geliyor. cem çok aşık ama özge pek sevmiyor gibi hissediyorum. yani kötülemek için yazmıyorum bunu ama merak ettim size de öyle geliyor mu? sanki cem konuşunca özge sussun diye bekliyor,kendisi ön planda olmak istiyor ve kamera arkasında cem'i asagilar tarzda konuşmalar aralarında geçiyordur gibi hissediyorum. sanki cem aşık olup evlenmişken özge biraz hoslanip kafaları da uyusunca mantık evliliği yapmış gibi geldi. siz ne düşünüyorsunuz? içerikleri nasıl buluyorsunuz?

1. özgenin özel hayatlarında cem'i azarlayıp durduğunu düşünüyorum, bence de hiç normal bir ilişkileri yok. bütün iplerin özge'de olduğu saçma sapan bir ilişkileri var.

26 ekim 2020 20:52

2. Kesinlikle cem harika birisi bazı insanlar öyle kendini belli ediyor ki. Güleryuzlu. Kadına asigim falan dedi bir videosunda kadin dur ya tarzı bir şey söyledi. Özge aşırı hirsli dominant bir kadın bence. Cem aşık ama Özge aşık değil çok belli. Özge cemden kesin ayrılacak bunu da hissediyorum. Anne olabilecek birisi de değil bence.

26 ekim 2020 20:55

3. neden anne olmak zorunda gibi konuşuyorsunuz? çocuk istemediklerini söylemişlerdi zaten

26 ekim 2020 20:59

4. Bence de Özge dominant birisi ve cem'i aşağılıyordur ama cem cidden çok iyi biri yani o kadar belli ki düzgün bir insan olduğu ve özge'ye aşık olduğu. Muhtemelen çok saf ve pasif biri o yüzden de fark etmiyor pek herhalde.

Bir videoda "biz çocuk sevmiyoruz, çocuk yapmayacağız evlilik sözleşmemizde de var " dedi Özge ama bence bu cemin düşüncesi değildi yani cem tam tersi baba olmak istiyordur. Cem 5 yıl kanada'da kalır sonra 5 yıl İngilterede yaşarız falan dedi Özge de belli olmaz falan dedi yani bence bunun sebebi ayrılmayı düşünmesi. Hayatı düzene oturduktan sonra ayrılır gibi

26 ekim 2020 21:00

5. Zorunda demedim anonim o kişilikte biri değil dedim zaten. Ayrıca cem in çocuk istediğine de çok eminim. Özge istemiyor hırslı bidisi. Ya insanlar keşke dengiyle evlenebilseydi.

26 ekim 2020 21:04

6. Aynen yapmak zorunda demiyoruz zaten ama cem kesin istiyordur.

Cem aşık diye evlenmiş de Özge ne diye evlenmis anlamadım valla adama üzülüyorum cidden.

Ben de çok hırslı ve dominant biriyim ama kalkıp da sevgilime/eşime böyle davranmam yani bence bu düz kötülük. Başkası size aşık, sizi görünce gözleri falan parlıyor ve sizden ona karşı doğru düzgün bir sevgi belirtisi yoksa rahatsız olursunuz yani. Adamın kalbini kiriyorum diye düşünürdüm ben.

Başta Özge soğukkanlı biri o yüzden kamera karşısında sevgilim,askim,çok seviyorum falan demeyen biri sanmıştım ama izledikçe durumun böyle olmadığını düşünmeye başladım.

Keşke cem kendisi gibi biriyle mutlu bir evlilik yapsaymis

26 ekim 2020 21:14

7. Son anonim ne alaka? Ben severek izliyorum ve mutlu olsunlar isterim ama cem'in ezildiği bir ilişki var gibi görünüyor dolayısıyla onun adına üzüldük yani.

Umarım yaniliyoruzdur ve mutlulardir ama pek sanmıyorum.

Emin olun dışarıdan mutlu görünüp hatta kendisini ilişkide mutlu sanıp aslında sorunlar yaşayan çok kişi var.

Cem manipülasyonu fark edemeyecek biri gibi zaten.

26 ekim 2020 21:26

8. ya evet cem çok tatlı biri ve özgeden daha çok seviyor gibi duruyor ama özge hiç sevmiyor diye bir çıkarım yapmak yanlış bence,  kimse sevmediği haz etmediği bir insanla tek göz odada yıllarca yaşamaya katlanamaz. aynı evde üçüncü yıllarına girdiler sanırım

26 ekim 2020 22:27

9. ya siz ne kadar kotu insanlarsiniz yuh ya. “keşke cem kendisi gibi biriyle mutlu bir evlilik yapsaymis” derken? mutsuz olduklarini nereden biliyosunuz? cem’in akli fikri yok herhalde cocuk istese bunu soyleyemeyecek sanki. mutluluga dusmansiniz resmen ya.

26 ekim 2020 22:43

10. ben asla sizin gibi dusunmuyorum, iliski dinamiklerini gercekten cok guzel buluyorum. Asik olduklari da belli zaten. Birbirlerine bence cok saygi duyuyorlar, Cem karisini destekleyen (olmasi gerektigi gibi) biri, Ozge gercekten hirsli ve akilli bir kadin ama bence esine karsi sevgi dolu ve samimi,nasil hic kavga etmiyoruz videolarini izlenemenizi tavsiye ederim, kaliteli iliskisi olmayan insanlar boyle harika saygi kurallari yaratamazlar

26 ekim 2020 23:30