kanadaya göç hesap sahipleri hesaplarını kapatmışlar ara ara girip baktığım severek izlediğim bi hesaptı neden kapattılar bilen var mı?

1. Burada soruldu yakın zamanda süslü bir arat. boşanıyorlar yazılmıştı ama doğru mu bilemiyorum.

18 şubat 2023 23:05

2. Ekşide bisürü farklı yorum var.

18 şubat 2023 23:42

3. bi veda storysi çeketiler, kısaca artık instaya vakit ayırıp insta için yaşamak istemiyorlar.

19 şubat 2023 02:53

4. Bu çifti Kanada'ya taşınma sürecimde, tıpkı özge gibi savunma sanayinde çalıştığım için, takip ediyordum, özge masterı bitirene kadar öğrenci vizeleri olduğu için tam zamanlı çalışamıyorlardı ve genelde servis sektöründe çalışıp geçimlerini sağlayıp; youtube'da da günlük hayatlarını dürüstçe ve olumlu bir ruh hali ile paylaşıyorlardı. Sonra ben Kanada'ya taşındım onlar da oturum izni almışlardı bu süreçte ve Özge tam zamanlı kurumsal bir işe girdi; hayat kaliteleri her geçen gün gidgide artarken sosyal medyadan yavaş yavaş uzaklaştılar. Kendimi niye kattım bu anlattıklarım içine derseniz; çünkü ben de Kanada'ya taşındıktan sonra iş arama sürecimde Özge'nin şu anda çalıştığı sektör olan işlere bakarken -hatta biri şu anda Özge'nin çalıştığı yerdi- ; iş görüşmelerinde gizlilik ilkerinden dolayı genelde sosyal medya'da aktif olmanızı tercih etmiyorlar; istemiyorlar.

Sadece Kanada'da yaşam göz önünde bulundurarak yaptığım bir cıkarıma dayanarak büyük bir ihtimalle o kadar uğraşla buldukları işlerinden atılmamak için zaten Kanada'da inanılmaz geçim ve yeni iş olanakları sağlamayan sosyal medyadan vazgeçtiler. Olayın siyasi, ilişkisel birşey olduğunu düşünmüyorum.

19 şubat 2023 04:49

5. a4 neden kanadada sosyal medyayı aktif kullanmanı iatemiyorlar ki? meraktan soruyorum

19 şubat 2023 10:03

6. hayır çalışılan sektör ve / veya iş yeri politikasından dolayı sosyal medyayı tam zamanlı iş gibi kullanamıyorlardır. yoksa kanada kimsenin sosyal medyasına karışmıyor, hatta ülkeye ayak basan herkes bir "kanada'da yaşam" temalı sosyal medya hesapları açıyor.

19 şubat 2023 13:29