karısını sürekli aldatan adamın oğlundan hayır gelir mi?

1. Bu kumar ya ailede gordugu olumsuz her seyi ayni uygulayan insanlar var ailesinin olumsuz davranislarindan ders cikarmis ve asla o yanlisa dusmeyecek insanlar da var... kisiyi cok kapilmadan tanimaya calisip oyle karar vermelisiniz.

22 mayıs 2022 17:11

2. Nasıl bir hayır. Gelebilir belki hayır işlemeyi seviyordur 🤔

22 mayıs 2022 17:12

3. annesi için üzüntü duymuşsa gelir. zalimden alim de doğabiliyor ya hani, bu düşünce yüzünden hep ortamlarda ya anamızdan babamızdan çekinir ya da onlarla övünür olduk.

22 mayıs 2022 17:13

4. Bulusmada sey dedi, mad men dizisindeki gibi bir hayat yasamak istermis, oradaki erkekler gibi. Aslinda olmamaliymis ama olsa iyi olurmus yani.

22 mayıs 2022 17:15

5. Gelmez. Babasıyla sidik yarışındadır istemsiz şekilde. Benim başıma geldi,babasının metresi vardı.

Benide eskortlarla aldattı

22 mayıs 2022 17:22

6. risk budur.

22 mayıs 2022 18:00

7. A7 esi bosandimi sonra.

22 mayıs 2022 18:02

8. Babası bebekken eşimi terk etmiş. Eşim bunu çok içselleştirmişti, travması vardı. Ve hamileyken kendisi de beni terk etti :)

22 mayıs 2022 21:01

9. A12 cok cok uzuldum gercekten yasadiklariniza. Ee dondu degil mi sonra size. Yani cocugu var neticede.

22 mayıs 2022 21:28

10. eski sevgilimin babası, annesini aldatıp üstelik  metresini hamile bırakmıştı, ancak eski sevgilim annesinin yaşadıklarını kimseye yaşatmamak için görebileceğin en sadık aşıklardan biriydi.

hayatımda tanıdığım en şerefsiz adam da aynı şekilde aldatan bir babanın oğluydu. babası bunun gözünün önünde annesini aldatıyordu düşün. oğlu ise babasından daha şerefsizdi.

yani bu tamamen bir kumar gerçekten.

23 mayıs 2022 00:10