karşı cins psikologla cinsellik konuşulur mu?

erkek arkadasimla olan iliski sorunumu anlatmak istiyorum ama temel sorunumuz olan erkek arkadaşımın cinsel isteksizligi ve iktidarsizligini anlatamiyorum. acaba adam garipser mi?

1. Yeni bi terapiste gitmek cok zor ya. Coook fazla sey anlattim 2 yildir

5 mayıs 2022 14:22

2. garipsediğini hissedersen baskasına git. erkek psikologa anlatılmaz diye bir sey yok.

5 mayıs 2022 14:25

3. Garipserse profesyonel değildir başkasına git. Cinsel terapi eğitimi aldıysa hele konuş derim

5 mayıs 2022 14:35

4. Adam niye garipsesin? Kusura bakmayın ama siz önyargılısınız diye psikologların da eleştireceğini, yargılayacağını düşünüyorsunuz ama bunun eğitimini alıyorlar. Bir de sorunu yaşayan sen bile değilsin, erkek arkadaşın.

Bu arada çok şükür bugün de engelleyecek yazar bulduk, iyi oluyor böyle anonim yazmamanız.

5 mayıs 2022 15:00

5. "Erkek jinekoloğa gidilir mi?" gibi bir soru bu. Cevabı da tahmin edebilirsiniz.

5 mayıs 2022 15:16

6. Gerçekten bir psikolog ise garipsemez ama ne derece yardımcı olabilir bilemedim. Cinsel terapist ise ya da yandal olarak cinsel terapi eğitimi zaten her türlü anlatt kanka

5 mayıs 2022 15:17

7. Cinsel terapiye dair bise yazmiyor sayfasinda

5 mayıs 2022 15:18

8. Bugun saat 19:30'da randevum

5 mayıs 2022 15:18

9. Ben hiçbir soruya direkt bu yanıtı vermem kolay kolay ama ayrılın.

5 mayıs 2022 16:22

10. bunun eğitimini alıyor bu insanlar, garipsiyorsa bu mesleği bırakıp gitsin.

5 mayıs 2022 16:42