karşınızdaki erkeği etkilemek için yaptığınız en seksi hamleniz nedir?

hadi biraz eğlenelim süslüler sjsjs

1. Anonim 4 tam olarak haremlik selamlık oturan kasa. Erkek gelince koşarak kaçıp kafasını kapatanlardan farkı yok.

30 mayıs 2020 20:14

2. anon4 erkekler bu siteye giremiyor ve erkek üye yok mu sanıyorsun? yıl 2020. gördüğün her erkek seni düşürmeye çalışmıyor. her erkek heteroseksüel değil. of valla bıktım sizden.

30 mayıs 2020 20:15

3. Ne iş atması Allah aşkına herkes peşinizde aynen anonim bir ortamda hemde. Sözlüğe erkek yazar alımı yasak değil

30 mayıs 2020 20:26

4. ay yemin ederim içine ediyorsunuz her başlığın ya.

isminiz yok, cisminiz yok, bu soruda anonim 4'sünüzdür, başka bir soruda anonim 10. yani hiçbir şekilde tanınmayacak ve hayal edilmeyeceksiniz. yazdıklarınıza bakarak hayal kuran ya da anonim birine yürüyen bir erkek varsa da, onun seviyesizliğidir. burası bir kadın platformu evet fakat "köpekler ve erkekler giremez." diye bir ibare de görmüyorum ben? lütfen bu tür başlıkları işgal etmeyi bırakın.

30 mayıs 2020 20:27

5. seksi olduğumu sanmam ama olmamam, olumsuz anlamda etkilenmesi...

30 mayıs 2020 20:29

6. Kızlarr konuya odaklanalım pls

30 mayıs 2020 20:31

7. dil çıkararak nanik yapmak

30 mayıs 2020 20:39

8. Ay anonim 5 saçmalama allasen. Adam sadece popona bakıyor diye niye ümit edesin. Başka adam mı kalmadı da bu salağın sapık davranışından anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Git yüzüne bakacak birini bul Doğru düzgün ilişki yaşa. Kendine değer ver biraz. Sokaktaki amcalar da yoldan geçen kadınların kalçasına bakıyor aşıklar mı şimdi?

30 mayıs 2020 21:01

9. (yazar: king1) süslü bazen size de hak veriyorum neden türk kadınlarına kezban diyorsunuz, hangi "kezbanlık"larına maruz kalıyorsunuz falan.

30 mayıs 2020 21:26

10. inatlaşıyorum ve been there, done that havası veriyorum. genelde fantezi konusu ediyor bu beni ve açıkça söylüyorlar bunu tabii bunu cidden hoşlanmadığım, ama egosunu yıkmak istediğim tiplere yapıyorum. böyle ilginç bi zevkim var :D

alfayım ben diyen tiplerde %100 işe yarıyor. bence gizliden gizliye dominant birinin fantezisini kuruyorlar bu tipler.

30 mayıs 2020 22:46