karşıyaka örnekköy mahallesi medikalpark yakınında oturulur mu burada yaşayan var mı?

malum merkezde kiralar yüksek oturdugum yerden (mahalleden) çok memnunum ama ev ve komşular tamamen kabus gibi. sadece konuma para veriyorum ve artık taşınmam lazım. bilenler varsa fikir verebilir mi? sorumu genişletmem gerekirse girneden tepeye doğru çıktıkça neler değişiyor olumsuz yönleri neler biraz fikir almak istiyorum. elbette bostanlı gibi olmayacağını biliyorum ama bunun yanında neler diyebilirsiniz merak ediyorum. ayrıca karşı tarafta yani konak alsancak tarafında oturulabilecek mahalleleri de yazarsanız çok sevinirim.

1. bu arada eklemek istediğim bir iki sey daha var. komşular derken sadece tek bir dairede oturandan herkes şikayetçi ve onlar tam karşı dairemizde oturuyor. apartmanın geri kalanı gayet nezih insanlar yani problemin bende oldugunu dusunmenizi istemem (yaptıklarını anlatsam herkes bizi haklı bulur). ayrıca kiralık evi olan varsa yine karşıyaka tarafında nickimle birlikte kendilerine mesaj atabilirim. kiramızı her ayın başında eksiksiz yatırırız istenirse referans da verebilirim.

15 ocak 2020 03:00

2. çok küçük bir kısmında oturulur. imbatlı mahallesi ve soğukkuyu mahallesinin yeni girne olarak geçen kısımlarına bakın, örnekköye değil. soğukkuyudaki eski evlerde gaayet güzel zaten yeni gibi hepsi imbatlı şu an tamamen site ve rezidans oluyor oralara da bakabilirsiniz ama örnekköye bakmayın.

15 ocak 2020 03:13

3. öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim süslü genelde yanıt gelmez bu soruya cok naziksiniz. dediğiniz gibi bakıyorum şimdi sahibinden. yalnız eski evde oturamıyorum oturdugum ev şu an 50 küsür senelik ve tadilatlı olmasına rağmen evin her yeri dökülüyor başıma yıkılmasından korkuyorum... ama gel gör ki konumu çok güzel ancak artık yetti komşularımız çok arsız cok gürültücü... başka bir öneriniz olursa yine yazar mısınız konak tarafı için de?

15 ocak 2020 03:19

4. konak tarafını bilmiyorum ama göztepe metro durağının oradaki evler hem çok geniş hem de kiraları medical in olduğu yerlere göre çok daha uygun. biz 3500 veriyoruz kira göztepe taraflarında neredeyse aynı seviyedeki ev için 2100 falan istiyorlar hem konak falan baya yakın metroyla 20 dkdan kısa sürüyor.

15 ocak 2020 03:22

5. süslü naptın 3500lere zaten bostanlıda bile ev var :(( benim baktigim evler 900-1000 lira bandında ve sıfır arıyorum. o yüzden örnekköyler falan çıkıyor sahibindende en üst kısımda. ah nerelere gideyim.

15 ocak 2020 03:27

6. hahah süslü çok pahalandı buralar :( yeni yerde oturuyorum ama ben içi tamamen yapılı ev çok büyük falan. belki daha küçük bir yerde daha ucuza bulursunuz ama 1000 civarı bakıyorsanız ev arkadaşı düşünebilirsiniz.

15 ocak 2020 04:36

7. süslü cok artti fiyatlar cok haklisin. ev arkadaşı fikri çok hoş bekar olsam ama hem evliyim hem de kedi çocugum var :)

15 ocak 2020 04:48

8. merhaba süslü. biz 15 senedir postacılar mahallesinde oturuyoruz. haritadan bakarsan çok yakın medical park'a, onur mahallesine doğru kalıyor postacılar. sana tavsiyem, örnekköy kısmında değil de postacılar-yeni girne kısmında ev araman. alanı daraltırsam eğer, girne caddesinin medical park'ta yolun karşısı tarafında, soğukkuyu ve onur mahallesine kadar olan kısımlar son derece nezih ve iyi yerleşim yerleri. onur mahallesi ve yamanlaa'a doğru çok kötüleşiyor semt. emek mahallesi falan da gümüşpala'ya doğru oluyor, pek iyi değil. ama yeni girne'den çok memnunuz biz, evimizi de buradan aldık. ama örnekköy mahallesi biraz kötü. elit sitesi tarafları daha yeni yerleşim yerleri ama ben yine de yeni girne'yi tavsiye ederim. ay umarım anlatabilmişimdir sdghjklds

15 ocak 2020 10:08

9. Goztepe güzelyalı da nezih yerdir. Ama kiralar cok uygun değil.

15 ocak 2020 21:18

10. Karşıyakada orman müdürlüğü cevresini cok seviyorum ben, orman kokuyor, genis sokaklar, agaclar..

15 ocak 2020 21:19