karaca elektronik ürünleri karaca çeyiz seti?

merhaba, (link: https://www.krc.com.tr/smart-ceyiz-seti-v4 şu) çeyiz setini almak mantıklı mı sizce? alan veya kullanan var mı? tek tek hepsini sepete eklediğimde 3.500 gibi bir fiyat oluyor. bu set daha avantalı sanırım. 200 tl daha ekleyince süpürge de alınıyor. çeyizim için düşünüyorum. sevgili ablalarım yardımcı olur musunuz?

1. süslüm çay makinası ve tost makinası için konuşuyorum gayet güzel. Diğer ürünlerini denemedim. Özellikle çaycısı favorim, 2 yıldır her dakika kullanıyorum tık demedi. Eğer ki diğer ürünlerin de kalitesini beğeniyorsan alabilirsin tabii ama ben olsan süpürge de philips den şaşmam.

12 şubat 2020 16:39

2. aslında eskiden bu tarz ürünleri elektronik üzerine çalışan markalardan almayı düşünürdüm ama şimdi böyle bir sçenek var önümde. kullananlar memnunsa alacağız. tecrübesizim bu konularda. yardımlarınızı bekliyorum.

12 şubat 2020 16:39

3. Karacadan elektrik süpürgesi falan alma demeye geldim. Karaca ne anlar süpürgeden, O kadar elektronik eşya yapan öatka varken.

12 şubat 2020 16:41

4. teşekkür ederim anonim1, çaycısnın çelik olması özellikle hoşuma gitti. plastik olanlar sağlıklı gelmiyor çünkü. ayrıca çaycıyı kettle olarak da kullanırım dye düşündüm.

12 şubat 2020 16:41

5. bir de kahve makinasını bana dayımla ev hediyesi almıştı. Eğer ki akrabaların almaya niyetliyse bikaç parçayı da onlara bakabilirsin:)

12 şubat 2020 16:41

6. rica ederim süslü. Cam olanlar hemen sararıyor. Benim de çelik olduğu için çok hoşuma gitmişti. Ekstra da kettle almadım. Çaydanlık Kapağı alta da uyumlu.

12 şubat 2020 16:42

7. anonim2 haklısınız, bu şekilde alırsam uyguna gelecek. yoksa tek tek daha maliyetli oluyor. ben de sizin gibi düşündüğüm için arada kaldım zaten. süpürge beni düşündürüyor. çok teşekkür ederim cevabınıza.

12 şubat 2020 16:43

8. anoniim 1, bu seti anneannem alacakmış eğer beğeniirsem. o yüzden araştırıyorum. bu fiyat aralığında başka markalara da bakablirsin dedi. eğer marka alternatifleriniz varsa incelemek isterim.

12 şubat 2020 16:45

9. süslü bu fiyat aralığına süpürgeyi sokma bence. Süpürgeyi ayrı al durumun müsaitse. Benim toz alerjim olduğu için (link: https://www.philips.com.tr/c-p/FC8781_07/performer-silent-toz-torbali-elektrikli-suepuerge bunu tercih ettim.) aynısının toz torbasızını da ablam kullanıyor o da memnun. Kahve makinası benim arçelik, çok memnunum. Dediğim gibi tost makinası ve çaycı güzel. Mutfak robotu da iyidir bence, onun mekanizması basit zaten hepsi de aynı işi görüyor. Mutlulukla dilerim.

12 şubat 2020 16:56

10. çok teşekkür ederim tüm cevaplara. biraz daha düşünüceğiz ama muhtemelen bu seti alırız. ben de daha iyi br süpürge isterdim tabii ki ama her şey aşırı zamlandı. bu fiyata hepsiinii bulmuşken alacağım sanırım. artık lüks yerine işimi görsün demeye başladım biraz. teşekkür ederim :)

12 şubat 2020 17:06