karadeniz somonu ve norveç somonu arasındaki fark nedir süslüler?

karadeniz somonu 350  norveç 750 arada bu kadar fark olması normal mi? karadeniz somonu tavsiye eder misiniz?

1. Norveç somonu turuncu, karadeniz somonu değil. Norveç somonu çok daha yağlı yetiştiği yer ve yedikleri besinle alakalı. Ben ikisini de seviyorum

12 ocak 16:06

2. türkiye'de yedikleriniz de gerçekten norveç somonu değil aslında. o yüzden her ikisini de deneyip lezzetine karar verin.

12 ocak 16:09

3. Su anda denizlere atik madde bosaltimi yuzunden kuzeye giden suyun daha fazla agir metal icerdigi ve norvec somonundan kacinmak gerektigini okumustum

Dogruluk payi var mi sizce kizlar

12 ocak 16:10

4. Karadenizde çernobil faciası yaşandı. 35 yıl da geçse etkileri hala sürüyor, Harran ovasına kadar inmişti radyoaktif kalıntılar, Karadeniz'deki kanser oranları da malum. Koca denizin üstünden hem yağmurla hem içine sürüklenip türkiyeye ulaştı radyoaktif bulut, o yüzden o denizin 35 yıl sonra bile güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Norveç somonu ağır metal içeriyor, Karadeniz balıkları hala radyoaktif kalıntı içeriyor olabilir offffffff ne yicez aaaaqqqqq

12 ocak 16:23

5. Biz bir kere Carrefour'dan ucuz diye Türk somonu almıştık. Tatsız bir şeydi hiç sevmedik. Öncesinde sürekli Norveç somon yediğimiz için - ya da o isimle satılanı- aradaki farkı çok net anlıyoruz. Yani aradaki fark tat farkı.

12 ocak 16:35

6. Norveç somonu diye para bayılıp yediğiniz o somonlar da çiftliklerde üretilen toksisitesi yüksek son derece sağlıksız balıklar yalnız. Türkiyede somon yiyeceğinize şu mevsimde istavrit hamsi mezgit yiyin çok daha iyi.

12 ocak 18:33

7. karadeniz somonu alabalıkmış somon değilmiş. Kimse yazmamış şaşırdım ama en temel sebep farklı tür olması

13 ocak 00:21

8. Seaspricy izleyin. A6 +1