kararmayacak uygun fiyatlı kolye arıyorum. özellikle de h&m, inditex grubundan takı alan varsa yazabilir mi? nasıldı karadı mı vs?

bu yerlerden takı alan var mı ? kararır mı? içeriğindeki çelik yüzdesine dikkat etmeli miyim?

1. Kullanım sıklığına bağlı illaki kararır bence, mesela iki sene once h&mden bi tane kolye almıştım almış olmak için nerdeyse hiç takmadım şuan yepyeni duruyor yanıtlmak istemem ama. Accesorizedan aldığım bi kolyeyi ise sıklıkla taktım ve zinciri oksitlendi iğrenç kokuyo

26 temmuz 2018 14:37

2. Hm'de kararıyor. Taktiktan 3-4 kullanimdan sonra karardi benim.

26 temmuz 2018 15:11

3. Kararıyorsa almayayım madem :( teşekkür ederim kızlar

26 temmuz 2018 15:18

4. hepsi kararıyor ya, hatta geçen gün burada okumuştum bayıldım. koton'un takıları daha eve gelmeden yolda kararıyor demişti süslünün biri asdfgh.

26 temmuz 2018 15:21

5. Koton gerçekten rezil oluyor. kim demişse doğru demiş ajsjahsh

26 temmuz 2018 17:05

6. Feci kararıyorlar. 3-5 kere anca takabiliyorum. Butik takı satan yerlerde güzel gümüş takılar oluyor, rose gold kaplamalı oluyor çoğu, onlar epey dayanıklı. Gönlümün sultanı göz jewelry (bodrum’da). Alerji yapmamaları da bonus. Bijuteri olsun diyorsanız ve İstanbul’daysanız Cassette veya Quqla’ya bakabilirsiniz, bijuterileri biraz daha kaliteli. Ayrıca bunların da az sayıda da olsa gümüş ürünleri var.

27 temmuz 2018 01:56

7. süslü ben Asos'tan (link: http://www.asos.com/asos/asos-design-pack-of-3-20mm-hoop-earrings-in-gold/prd/10078174?clr=gold&SearchQuery=&cid=4175&gridcolumn=2&gridrow=2&gridsize=4&pge=1&pgesize=72&totalstyles=527 şu küpe setini) almıştım. Yaklaşık bir yıl oldu ve sürekli de kullanmama rağmen kararma olmadı. Diğer ürünleri nasıldır bilemem ama.

27 temmuz 2018 02:13

8. suslu istanbuldaysan avcilardan taki almani oneririm. 5-6 liraya magazalarda satilan 40-50 liralik kolyeleri aliyorum. elbet karariyo burdaki de ama en azindan verdigin paraya uzulmuyosun.

27 temmuz 2018 14:14

9. (yazar: shenanigan)(yazar: dilaramgg) ve link veren anonim teşekkürler. İstanbul’da değilim malesef 😔

27 temmuz 2018 23:24

10. Ojeyi deneyeceğim teşekkürler 😊