kazıklı maria meryem hakkında konuşalım mı? ben eşini çok merak ediyorum mesela bilen eden var mı acaba ki ?

1. +1. Böyle geleneksellikten uzak bir kadının evli olması bana çok ilginç geliyor acayip merak ediyorum kocasını

13 ağustos 2020 17:32

2. Videolarını eğlenceli buluyorum ve çoğu fikrimiz hatta konuşma tarzımız bile benziyor ama insanları dış görünüşü ile yargılamıyorum dese de özelliklr gelin evi videolarında baya gömmüştü milleti. Bence önce kendisine bakmalı ya, o aykırı kız imajındaki makyaj tarzı ve pembeyi basması suratına ya da allığa abanması beni bitiriyor.

13 ağustos 2020 17:38

3. trabzonlu biraz muhafazakar bir aile yapısından geldiğini belirtiyor zaten videolarında, kocasıyla da bir sözlükten tanıştıklarını söylemişti taa lise sonda mı üniversitede mi ne. baya uzun bir ilişki belli ki, düğün fotoğraflarını görmüştüm normal birine benziyordu ismi fatihmiş.

13 ağustos 2020 17:39

4. Lise son gibi sözlükte tanısmıslar. Üniye gidince görüşüp sevgili olmuşlar. Aralarında 5 yaş fark olması lazım. Meryem in muhafazakar bir ailesi var. Öğretmen olarak uzağa atanmış sevgilisi Ankarada. Mecbur evlilik çare olmuş birleşmek için. İstifa edip evlenip eşinin yanına tasınmıs. Eşi üniversite mezunu değil mesela şaşırdığım bir detay budur. Onun dışında çok bahsetmiyor. Ama kafa yapıları benzer ki evlenmişler ve mutlu gibiler

13 ağustos 2020 20:16