keçiperver ve gezenoğlak olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?

keçiperver abartıyor gibi geliyor bana. bu video konuşma olayını o mu başlattı ya. ben ondan görmedim. çok sonra kendisini keşfettim. kastamonu da yaşayan çift var ya fulden o da öyle yaptı o geliştirdi bi şey demiyorum gibi bir şey dedi. şaşırdım. yani gezenoğlak'ı takip etmiyorum ama denk gelip izlemiştim videolarını. daha bence bilgi veriyordu. keçiperver daha üstünkörü gibi gezenoğlak a göre. bence gezenoğlak'ın bu kadar takipçi sebebinin olması o. bence konsepti videoları daha iyi keçipervere göre. sürekli benden çaldı benden çaldı. yani sonuçta kızın hayatı da bu. tweet atmış sürekli bunla ilgili önüme düşüyor merak ettim.

1. ikisi de birbirinden itici. millet neyini sevimli buluyor anlamıyorum

5 kasım 2024 23:52

2. ya gezenoğlak ismi bile keçiperverden esinlenme. köyde konuşmalı video keçiperverin başlattığı bir şey. senelerdir olan biriydi. esinlendiysen esinlendim de yani ne var ki bunda. keçiperverde onun derdinde zaten. niye yalan söyleyip alakasız birini gösteriyor esinlendim diye diyor.

5 kasım 2024 23:52

3. Anonim 1 cidden +1 djjdjd

5 kasım 2024 23:55

4. Anonim 2 evet o konuda sinir bozucu doğru.

Ben açıkçası gezenoğlak ile hiçbir ortak noktada buluşacağımı düşünmüyorum.

Keçiperver'e daha yakınımdır genel.

Birisi yoruma şey demişti sen beyaz yakalı birinin köye yerleşmiş hali gibiydin o daha köylü olduğundan tuttu.

Bence bu da doğru olabilir. Keçiperver daha arada kalmış biri gibi.

Lakin videonun arkasına konuşma olayı vardı ya.

Bilemedim. Sürekli bu olaya gerek var mı? Sinir olmasını bi yerden anlıyorum. Biraz da boynuz kulağı geçti sanırım fkfkdk

6 kasım 2024 00:00

5. Kim ne tweet attı ss lütfen :(((

6 kasım 2024 00:01

6. (link: https://x.com/keciperver/status/1853403270493978794?t=uRtNcuLj2hHP9Qia-FmEBQ&s=19 Tweet)

6 kasım 2024 00:03

7. gezenoglak, keciperverin akpli versiyonu gibi.

6 kasım 2024 00:06

8. Keçiperver'i şov için köy hayatını içerik haline getirmekle suçluyorlar, kadın kocasından boşandığı süreçte korkunç günler geçirdi ailesinin yanına köyüne dönmek zorunda kaldı işsizdi ve bu şekilde içerik üretmeye başladı. O yüzden en başından beri takip ediyor ve destekliyorum.

Gezen oğlak izlemesi eğlenceli biri, dibine kadar doğal bir imaj çizse de aslında keçiperveri haklı çıkaracak kadar esinlenme bir tip, şahsına münhasır değil. Evet sosyal medyada birçok kişi aynı türden içerik çekiyor ama bu kadar copy paste olmamalı diye düşünüyorum.

6 kasım 2024 00:08

9. Ahahhah anonim 5 cidden öyle.

Gezenoğlakı çok tekip etmedim. Bi dönem keçiperveri ediyordum.

Gezenoğlak'a yobaz demişler çok bilemiyorum onu ama zaten ilahiyat tarzı bir bölüm okumuştu. Yani gezenoğlak yaşantı olarak da muhafazakar zaten. Keçiperver en son japonyaya gitmişti. Yani ikisinin bence yaşantısı farklı cidden.

6 kasım 2024 00:10

10. a6 ne oldu kocasindan bosaninca biraz anlatir misin?

6 kasım 2024 00:15