kediler hazır sütle ıslatılmış lavaş yer mi?

evde fazlasıyla hazır lavaşım var unonun ıslatsam sütle yerler mi süslüler? zararlı mı olur yoksa bir türlü karar veremedim. daha önce ekmek ıslatıp vermiştim yemişlerdi aslında ama bunda çok koruyucu olduğu için karar veremedim.

1. sokak kedileri yüksek ihtimalle yer. ama siz nolur nolmaz sütü suyla seyreltin. laktoz intöleransları oluyor kedilerin. hele bir yavru yerse kötü olabilir

7 ekim 2020 21:53

2. Teşekkür ederim

7 ekim 2020 21:55

3. süt değil de tavuk suyu ya da bunun tableti ile ıslatırsanız sanki daha lezzetli olur gibi geldi. et tadı da verir.

7 ekim 2020 22:04

4. kedilere süt vermeyin lütfen, yavru kediler için zaten çok riskli ama yetişkin kedilerin de sindirim sistemine zarar veriyor. sadece bir kereliğine iyice sulandırırak veya laktozsuz sütle belki olur ama zaten lavaş yemezler açlıktan perişan değillerse.

7 ekim 2020 22:05

5. Çok aç değillerde ekmek falan yemiyorlar genelde süt de zararlı zaten yarıdan fazlası sulandırılmış olsun en azından.

7 ekim 2020 22:15

6. aslında evet soru sahibi, besleme niyetindeyseniz açık mama satan yerler oluyor 15ten bile çok daha uyguna alabilirsiniz ^^

7 ekim 2020 23:13