kedinin poposunda beyaz kurt mu artık neyse?

ev-dışarı şeklinde takılan bir kedimiz var, geçenlerde popo tüylerinin orada bi yerde beyaz bir şey vardı pirinç tanesi gibi elime aldım 🤢 ve attım aklıma kurt olma fikri hiç gelmedi, sonra yıkadım tabii ellerimi. az önce de tam poposunda gördüm beyaz kurt. veterinere goturmek cok sıkıntı bizde çünkü asla durmuyo pusette. evde kontil gibi ilaçlar kullansam olur mu? ve dokunduğum için korkuyorum tabii bulaşma olaylarından falan.

1. nasıl tiksinmiyorsunuz ya :(

15 ocak 2020 22:24

2. Lütfen en yakın zamanda bir şekilde veterinere götürün, muhtemelen iç parazit problemi yaşıyor.

15 ocak 2020 22:26

3. Evde yasayan herkesin ilaç kullanması lazım su saatten sonra, kediniz de kullanacak tabi. Geçmiş olsun

15 ocak 2020 22:27

4. Anonim 2 ne kullanmaliyiz korkunç mu bu kadar hal gerçekten? yarın goturmeye calisicam

15 ocak 2020 22:33

5. İç parazitlerden hangisinin olduğunu bilemezsiniz. O yüzden veteriner şart. O size ne yapmanız gerektiğini de söyleyecektir. Ve böyle iç-dış takılan kedinizin paraziter uygulamalarını takip etmeniz gerekir. Parazit onu öldürebilir.

15 ocak 2020 22:57

6. Çok canım sıkıldı akşam akşam şu duruma, korku da cabası. Teşekkür ederim herkese

15 ocak 2020 23:02

7. Teşekkür ederim süslü, vakit kaybetmeden aşı yaptırmak ilk işim olacak. Şuan evde kedi, doyasıya sevemiyorum bisey kapıcam diye :(

16 ocak 2020 00:10