kendall jenner gibi görünmek ister miydiniz?

1. Fizik olarak evet. Yeni nesil mankenlerden en beğendiğim fiziğe sahip. Kısa boylu olsa minyon diyebileceğim bi kemik yapısına sahip. Kusur bulamıyorum fiziğinde.

1 ekim 2020 10:05

2. Evet evet evetttt

1 ekim 2020 10:06

3. ben fiziğini değil yüzünü isterdim baya güzel yüz hatları var.

1 ekim 2020 10:13

4. Fiziğini istemezmiş. Götüm.

1 ekim 2020 10:19

5. Fiziği olmasa da olur ama yüzünü isterdim kesinlikle..O nasıl bir foxy eyes...Acayip seksi ve güzel bir kadın.

1 ekim 2020 10:20

6. Yani güzel bi kadın evet cirkin degil kesinliklw ama bana hic hitab etmiyor vucudu. Daha dolgun kadınları begeniyorum ama boyu cok iyi.

1 ekim 2020 10:20

7. tek beğenmeyen ben miyim. fiziği çok güzel lafım yok ama benim için hiç öne çıkmadı diğer modelleri söylerdim. belki ailesi yüzünden çok itici buluyorum.

yine de her şeyiyle güzel derim ama istemem sanırım :/ fırsatları iyi değerlendirememle bilinirim...

1 ekim 2020 10:21

8. Kesinlikle isterim ya. Forumlarda vs kendall'ı görenler inanılmaz güzel yazıyorlar genelde. Hatta bir ara burada da biri işi gereği bir çok ünlüyü gördüğünü ama hiçbirinin kendall kadar güzel olmadığını yazmıştı :d

1 ekim 2020 10:26

9. kadında meme yok ve o yüzden fiziğini gerek görmedim???size ne???

1 ekim 2020 10:37

10. Fizik olarak her ne kadar fake de olsa kylie tarzı isterdim popo meme seviyorum ama yüz olarak evet kendall gibi görünmek isterdim

1 ekim 2020 10:49