kent üniversitesi'nde akademisyen maaşları yök kanununa uygun mu veriliyor? bilen var mı?

1. 2019da asgari ücret teklif etmişlerdi değişmiştir umarım

22 nisan 2022 01:22

2. Anonim 1 o dönemlerde çoğu aynıydı ne yazık ki. Kanun sonra çıktı. Uygulamayan bir sürü universite varmış. Ondan merak ettim. Teşekkürler

22 nisan 2022 01:29

3. Yök kanunu falan hikaye, İstanbul'daki özel üni.ler kafalarına göre işten de çıkarıyorlar hele ki bölüm yeni açılacaksa yeterli öğrenci gelmezse bölüme (ki zilin tane üniversite var yeterli sayıda öğrenci gelmeyebilir) onlar da çok rahat bir şekilde diyebilir ki biz seninle çalışmak istemiyoruz sana ihtiyacımız yok. Kent uni de o üniversitelerden biri. Eksi sözlüğü de okumanızı öneririm

22 nisan 2022 02:10

4. Yeni açılacak bölümlere öğrenci kaydettikten sonra neden birini almıyorlar peki? O da ilginç. Bir sürü insan var zaten ilânlara başvuran. Kapatılan bölümlerde kişileri farklı bir yere kaydırma durumları olmuyor yani?

23 nisan 2022 05:13

5. Ss money talks canım. Alınan her akademisyen özel unı vakıflarına bir yük. O yüzden zaten maaşları düşük yada işten çıkarıyor işte ne deyim aklı olan bu ülkede akademiye bulaşmaz

23 nisan 2022 10:50