kent switch veya marlboro touch mentol veya herhangi bir mentollü sigara?

o kadar özledim ki mentollü sigarayı yani bi keyfim vardı o da gitti. tekellerde falan buluyor musunuz türkiyede? nolur söyleyin... öyle bağımlısı değildim günde bir tane işim gücüm bitince akşam kahvemle içiyordu kaldırdılar. artık istiyorum

1. Büyük sehirlerde double bilmemne cift mentol falan olanlar tekelde satiliyor ama 30 tl falan. Saydiginiz mentolluler de küçük sehirlerde kaçak sigara falan satilan yerlerde satiliyor

26 ocak 2021 23:24

2. Sigaralarin filtresine koymak için mentol de satılıyor. Alıp istediğiniz sigaraya koyup içebilirsiniz.

26 ocak 2021 23:25

3. Süslü saçma olacak ama bulunduğun şehirde macro center var mı?

26 ocak 2021 23:25

4. süslü tekel değil ama satan bir site biliyorum(daha önce alışveriş yaptım güvenli) hesabınla yaz istersen mesaj atabilirim.

26 ocak 2021 23:26

5. nerdesiniz bilmiyorum ama istanbulda cogu tekelde var marlbora veya kent.ben macro centerdan kasa yanindaki mentollerden koyuyorum sigaramin icinde ama fiyatini 14 tl yaptilar paketle 30 a geliyor.aliexpressten karpuzlu soyledim aromasi hafif geldi ama bir deneyin bence baya ucuza geliyor.

27 ocak 2021 00:36

6. Mardin`de kaçak alıyorum kent 15 tl :D

27 ocak 2021 01:09

7. Keşke mardine gitsem... belki oraya atanırım da doya doya içerim mentollümü kdkdjdjdjd

Macro center yok yaşadığım yerde maalesef. çok güzel ama aynı zamanda küçük bir ildeyim.

27 ocak 2021 10:19

8. Kizlar antalyada nerde bulabilirim

27 ocak 2021 10:34

9. Ben de çok özledim, denizlide varsa bilen süslüler mesaj atabilir :)

27 ocak 2021 11:33

10. kizlar aliexpressten alin cok ucuza da var yorumlari yuksek olanini deneyebilirsiniz bide kargo bedava denk gelirse baya ucuza gelir :) bende chester mentolluyu cok ozledim :( kent switch cok kotu geliyor bana.

27 ocak 2021 11:46