ketum erkekle nasıl başa çıkılır

süslüler ketum sır saklayan, ağzı sıkı demektir ki bu iyi bir şey biliyorum ama daha uygun bir kelime bulamadım. bir süredir konuştuğum oğlak burcu bir erkek var. sanki dersiniz adam ayda bir regl oluyor, öyle tripler. canını sıkan bir şey oluyor anlıyorum bir soğukluk var. benimle mi ilgili diyorum hayır diyor ama anlatmıyor. sonra iyice üzerine gidince zar zor anlatıyor. gerçekten de benimle alakası olmayan şeyler. seninde canın sıkılmasın boşver deyip hiçbir şeyi anlatmak istemiyor. ama bu durumu bana yansıttığı için tavrı bana diye saçma sapan şeyler düşünüyorum bende. üç dört kere bu şekilde oldu. her şeyi zorla anlattırıyorum ben buna. bende tam tersi anlatmayı paylaşmayı çok severim. ne olsa hemen söylerim falan. ama karşımda böyle biri olunca bende bir şey anlatmaya çekinir oldum. sizce bu durumu nasıl aşabilirim. işler ilerlemeden önlemimi almam lazım.

1. Oglak erkeginin tipik huyudur ketumluk zaten

13 haziran 2017 00:11

2. Bahsi geçen beyefendiyi omuzlarından tutar, arkasını size dönmesini sağlar ve popo kısmına bacak kaslarınızı kullanarak sıkı bir tekme atarsınız. Bunla mı uğraşacaksınız ayoolll

13 haziran 2017 00:19

3. anlatmak zorunda mi? iki ayri insansiniz. sevmiyor demek ki sorunlarini paylasmayi. 3-4 kere oldu, durumun benimle ilgisi yokmus deyip hala her seferinde ustune gitmeniz dogru mu sizce?

13 haziran 2017 02:25

4. Bu oğlaklar ne yordu bizi be

13 haziran 2017 02:48

5. 4 senedir birlikteyim ben bununla. Adam daha yeni yeni açılıyor hsjsjjsjd alışırsınız

13 haziran 2017 07:16

6. (yazar: snakey) siz bana durup dururken ters davransanız, tuhaf cevaplar verseniz, alttan alttan bir şeyler ima etseniz benim size bunun sebebini sormam normal değil mi? yaptığı şey tam olarak bu. sanane yea anlatmak zorunda değilim kafasında olan insan bir sorunum var dercesine bunu karşındakine yansıtmamalı diye düşünüyorum.

(yazar: tomris) o derece mi ya eyvah eyvah asdfg duymuştum oğlakların böyle olduğunu o yüzden burcunu belirttim

13 haziran 2017 14:16