kilo alımında bilek kalınlaşması hakkında?

süslüler kemik yapısı ince olan birisiyim. yaklaşık olarak 7 kilo alacağım. kilo alımı sonucunda bileklerim çok kalınlaşır mı? diyetisyenim bileklerimde radikal bir değişiklik olması için en az 15 kilo almam gerektiğini, zaten ince kemik yapım olduğu için değişim olmayacağını söyledi. sizlere danışmak istedim. fikirleriniz nelerdir?

1. ve ek olarak parmaklarım çok kalınlaşır mı süslüler sizce :(((

3 şubat 2021 21:43

2. minnoş dertleriniz var:)) eğer özellikle kas çalışmayacaksanız kiloyu nereden alacağınızı kimse bilemez. ama her halükarda ideal kilosuna ulaşan birinin birden parmakları orantısızca şişmez ya da bilekleri garip bi şekilde kalınlaşmaz. içiniz rahat olsun.

3 şubat 2021 21:50

3. 20 kilo aldım bileklerim baya kalınlaştı. Parmaklarım da tabii :dd 7 kilo da neredeyse hiç fark olmaz bence bir de ince yapılıymışsın kalınlaşsa bile kötü durmaz yani

3 şubat 2021 21:50

4. teşekkürler süslüler :) aslında böyle dertlerim yoktur fakat bileklerime ve parmaklarıma sıklıkla iltifat aldığım için biraz takıntı haline getirdim.

3 şubat 2021 21:53

5. a4, teşekkürler süslü. 7 kilonun 2 kilosunu aldım fakat bir değişim olmadı. tabii bu olmayacağı anlamına gelmez. bence kalınlaşır fakat dikkat çekecek seviyede kalınlaşmaz diye düşünüyorum.

4 şubat 2021 14:00