kilolu bir erkekle sevgili olur musunuz?

tanımadığım bir adamla arkadaşım vasıtasıyla yakında görüşeceğiz ama fotoğraf attı bugün kilolu görünüyor adam biraz soğudum açıkçası. sizce görüşmeye hiç girmeyeyim mi yoksa gideyim mi? uzak bir yerde bu arada şehir değiştireceğim ama başka bir işimde var gideceğim yerde ancak işimi daha yakın bir yerden de halledebilirim. yanlış mı düşünüyorum acaba?

1. Sen niye gidiyosun ki? O gelsin

7 kasım 2023 12:40

2. Onun için gittiğimi o da bilmiyor süslü, zaten işim varda arkadaşım da bu vesileyle tanıştırıyormuş gibi yapacağız. Adamın haberi de yok benden sadece fotoğrafımı görmüş beğenmiş arkadaşımda aramızı yapmak istiyor. Gideceğim yere arkadaşlarımı görmek için de gitmek istiyorum yani sırf o iş için değil.

7 kasım 2023 12:43

3. İradesizlik göstergesi cinselliği düşünemiyorum bile

7 kasım 2023 12:47

4. Süslü zaten adamın fotosunu görüp de görüşmeyi kabul etmedin mi? Kabul ettikten sonra görüp beğenmediysen görüşme bence etkilenmemişsin yani

7 kasım 2023 12:48

5. ne kadar kilolu olduğuna bağlı bence. çok göbekli tıknaz zor yürüyen tipte biriyse gitmezdim ama hafif kilolu dad body dedikleri olayı seviyorum ben o yüzden giderdim. sizin için önemli bir kriterse hiç gitmeyin boşuna umut vermiş olmazsınız hem.

7 kasım 2023 12:49

6. Anonim 3 bende de böyle hisler uyandırıyor maalesef, o kadar uzun zamandır yalnızım ki hayır diyemiyorum

7 kasım 2023 12:49

7. Anonim 4 hayır süslü arkadaşım anlattı onunla iş ortamından arkadaşlar çok iyi şöyle böyle diye, sonra fotoğrafını gördüm biraz hayalkırıklığına uğradım

7 kasım 2023 12:50

8. Anonim 5 aşırı kilolu değil dad body dediğiniz tarzda, yüzü ve üst vücudunda kilo var bacaklar daha ince, yemeğe düşkünmüş.

7 kasım 2023 12:51

9. Bir yandan da görüşürsem sevebileceğim biri gibi duruyor, kararsızlık çok kötü.

7 kasım 2023 12:53

10. bence de ne kadar kilolu olduğuna bağlı. obez seviyesinde ise ben de rahatsız olurdum mesela. ama yukarıdaki bir süslünün de dediği gibi dad bod şekli olabilir. ve bir de şu da var insanlar kilo alıp verebilir. yani ekstra bir iticiliği yoksa ya da siz asla olmaz demiyorsanız bir şans verilebilir bence.

7 kasım 2023 12:54