kilolu süslüler, elbise giyince pişik olmamak için?

kilom yüzünden yıllardır elbise etek giymedim, hele üst bacaklarım kalın diye, giyince alt bacaklar arası boşluklu üst bacaklar bitişik çok çirkin oluyor diye giymedim ama bu sıcaklarda daha fazla pantolon giyemicem. püfür püfür elbise giyiyim diyorum ama nasıl pişiği önleyebilirim? iki adım atsam cayır cayır yanıyor bacaklarımın arası. şort giysem diye düşündüm ama o da sıcak yapar sanki. önerilerinizi bekliyorum :)

1. Bebekler icin olan pisik kreminden güzelce sürüyorum bacaklarımın arasına. Tüm gün görürüyor beni.

Gerektiğinde tazeliyorum.

25 haziran 2019 00:10

2. Çok kısa olmayacaksa şu uzun don dedikleri türden pamuklu diz üstünde ince serin şortlar var süslü ben daha basenliyken öyle giyiniyordum

25 haziran 2019 00:10

3. İncecik ve sürtündükçe yukarı doğru toplanmayan kumaştan şort gibi çamaşırlar var. İç çamaşırı satan bir yerden almıştım ben zamanında ten rengini, 80 liraydı ama 4 yılı geçti hala her etek/elbisenin altına giyiyorum hiçbir şey olmadı. Terletmiyor, unutuyorum içimde şort olduğunu. Boxer tarzı şortlardan giyince yukarı toplanıyor bende yine sürtünüyor.

25 haziran 2019 00:41

4. Ay süslü bugun ben de etek giydim eve egelldım bacak aralarım yara olmus cok kötü

25 haziran 2019 00:48

5. Stick deodorant

25 haziran 2019 01:18

6. Pudralı deodorant sıkıyorum, bir süre idare ediyor. Lcwden ten rengi tayt aldım, bol bir elbiseyse belli de olmuyor çok rahat ediyorum.

25 haziran 2019 07:55

7. teşekkürler hepinize, stick ve pudradan başlayıp hepsini deneyeceğim, olmadı şort artık

25 haziran 2019 09:04

8. ben ten çorap giyiyorum yok gibi olanlardan. o zaman sürtmüyor.

25 haziran 2019 09:12

9. Ben pentinin bir korsesini giyiyorum aşırı sıkmıyor ve bacaklarımın sürtünmesini önlüyor tabii bir de toparlıyor diz kapağının üstünden göğüs altına kadar olanlardan

25 haziran 2019 13:33

10. Bacakları her defasında kanarcasına yara olan biri olarak ben çözümü bepanthol baby pişik kreminde buldum. İlk süslünün dediği gibi benide gün boyu götürüyor, umarım sende de işe yarar:)

25 haziran 2019 15:53