kimseyi uzun süreli sevemiyorum, hevesim geçince soğuyorum, sıkılıyorum?

süslüler merhaba, açık açık itiraf edeceğim, ben şu zamana kadar hayatıma kim girdiyse onu elde edene kadar o kişiyi seviyorum, sonra ne zaman o kişi de bana aşık olsa (ki şu zamana kadar hepsi de oldu) hevesim geçiyor soğuyorum. flört aşamasında eğer bana çok aşık olurlarsa ve her dediğimi yapmaya başlarlarsa direkt bitiyor benim için o anda zaten. annemle bu konuyla ilgili konuşuyorduk geçen, biriyle görüşüyordum annem direkt dedik ki bu çocuk sana çok aşık belli, sen çabuk sıkılıyorsun herkesten, bundan da sıkılacaksın o yüzden çocuğun başını yakma hayır de, dedi. ki işin açığı maalesef haklı da. böyle olan süslülerim bu sorunu nasıl aştınız? lütfen sorumun altına “şerefsiz erkek tribi” bu vs. yazmayın ben de biliyorum yanlış olduğunu ve bu elde edince hevesinin kaçması olayı sadece erkeklere özel bir durum da değil maalesef. ne yapacağım bilmiyorum, farklı farklı tiplerde erkekler tanıdım hepsi bir noktada (benden yaşça büyük olanı bile) bi anda ben ne desem onu yapmaya başlıyor, aslında herkesin istediği genelde budur ama beni soğutuyor böyle tüm ipler benim elimde olunca. duygusal bir birliktelik içine girmeden sadece takılmak öylesine vakit geçirmek için görüşsem buluşsam ne bileyim gezsem  bile biriyle 1 hafta sonra aşık oldum ölüyorum oluyor, keza yine aynı şekilde tüm erkek ”kankalarım” diyeyim, maximum 5 ay sonrasında ben senden hoşlanıyordum diye geliyor. herkesin selameti için benim duygusal ilişki yapmayıp boşuna milletin de kul hakkına girmemem lazim ama bu süreci nasıl yönetiyorsunuz yani karşı tarafın size yapışmasını nasıl engelliyorsunuz?

1. Baglanma stilleri hakkinda bilgi sahibi misiniz ss? Sizinki klasik bir kacingan baglanma tarifi. Bu tip insanlar zaten kendilerine kaygili/saplantili baglanan insanlari cekerler tencere kapak olurlar. Bir taraf kacmak ister diger taraf yapisir. Sonra iste kadinlarin efendi adam yerine pic tercihi falan denir ama kadini erkegi yok tabii. Bu konulari biraz arastirip farkindalik gelistirirseniz cevrenize o tip insanlari cekmemeye baslarsiniz. Ben de kaygili baglanmaya egilimli bir insandim eskiden hep derdim 1 tane mi serefli adam kalmadi hepsi mi serefsiz, sonra kendimin farkina varinca bu tip adamlari da daha gelisinden taniyip uzak durabilmeye basladim.

11 temmuz 2022 10:17

2. Ya süslüm bir tanesin çok teşekkür ederim bu güzel bilinçli yorum için, hemen okuyacağım kitabı da. Çok teşekkür ederim yeniden

11 temmuz 2022 10:42

3. Süslü ben açıkçası şey sormaya geldim. Bu adamlara nasil davranıyorsun da sana aşık oluyorlar, en ince ayrıntısına kadar istiyorum jdjdjdndn

İkinci olarak soruna cevabım, koç burcu musun? Olmasan bile Bu durum kesinlikle doğum haritada açıkça görünüyordur. Nasil düzeltirsin hiç bir fikrim yok.

11 temmuz 2022 11:16

4. yemin ederim ben yazdim sandim ya artik sevmekten aciz olduğumu dusunmeye basladim kacingan baglanma stiline sahip oldugumun zaten farkindaydim ama artik napicam bilmiyorum cabalasam bile gene insanlarin kalbini kiran ben oluyorum kendi kalbimin kirilmasini yegledigim halde

12 temmuz 2022 14:13

5. Erkek arkadaşım bana yaptı benzerini gerçekten çok kalp kırıcı oluyor :(

12 temmuz 2022 23:04

6. bence gerçekten aşık olduğunuz birine rastlamamışsınız. ben de sevmediklerime böyleyim ama birine köpek olmustum.

18 temmuz 2022 13:25