kisa boy ve pantolon paca uzunlugu sorunu?

boyum 160, 36-38 bedenim. aldigim hicbir pantolon ustumde istedigim boyda durmuyor. pacasini kisalttirinca da orijinal paca da yapsalar kotu duruyor skinny jeanler haricinde. gecen gun bir ankle mom jean aldim, bilegimde olmasi gereken paca ayagima kadar geliyor :d bilege dogru pantolon inceldigi icin de bilegimin hizasinda kestirsem cok garip bir yerde bitecek paca. kisa boylu susluler, siz nasil yaptiriyorsunuz pantolon paca boyunuzu? farkli model pantolonlar mi denemeliyim ya da?

1. Takibe aldım lütfen kısa boylu olup doğru model pantolon bulmayı başarmış süslülerimiz bize yardım etsin, veya terzide nelere dikkat etmeliyiz vs

29 temmuz 2021 14:48

2. Bir de popoya oturan şöyle güzel gösteren pantolonları asla bulamıyorum Ya acaba maviye mi baksam diyorum artık

29 temmuz 2021 14:59

3. Ben de kiviriyorum mecburen ama hic yakismiyor bana ya, dikkati direkt pacaya cekiyor ve bacaklarim daha da kisa duruyor. Duz kesim olmayan pantolonlarda da asla istedigim gibi tadilat yaptiramiyorum. bu pantolonlarin kisa versiyonlari yok mu....

29 temmuz 2021 15:14

4. Stradivarius'un minyon kadınlar için petite isimli serisi var ya ordan alıyorum (boyum 1.60 ve tam oluyor) ya da bershkanın sitesinde vs. gezinip modellerde bilek üstü duran pantolon modellerinden alıyorum bana tam bilekte oluyor

29 temmuz 2021 15:17

5. Tesekkurler suslu stradivarius'a bakayim ben de

29 temmuz 2021 15:20

6. H&M petite koleksiyonu var birçok markanın da keza öyle bakabilirsiniz.

29 temmuz 2021 15:30

7. Bershka ve stradivarius diyorum ben de. 1.58'im kendime uygun buluyorum. En fazla bir parmak kıvırdığım oluyor ya da dikişli değil de kesik paçalardan alırsam az bir kısaltma sorun yaratmıyor. Terzide orijinal paça dediğiniz gibi yerini tutmuyor.

29 temmuz 2021 15:56

8. Cok tesekkurler herkese.

29 temmuz 2021 22:55