kizlar acil, kadiköy sali pazarina nasil gidebilirim ?

kadıköyde iskele taraflarından tarif ederseniz daha güzel olur ama daha kolay bir yöntemi varsa boğa tarafından da gidebilirim. metroyla yakın mı, hangi durakta inmem lazım? minibüs dolmuş ya da otobüsle de gidiliyor mu? önceden o taraflara ücretsiz servis varmış sanırım, o servis hala var mı kızlar? bir de hava çok yağışlı ama bu pazar anladığım kadarıyla kapalı bir alanda, daha az tezgah mı açılır sizce böyle bir hava durumunda?

1. Metroyla gidersen ünalan durağında, rıhtımdan kalkan otobüslere binersen uzunçayır durağında inmen lazım.

23 mart 2021 00:34

2. Rıhtımda 8a lara binin. Hasanpaşa durağında inin (denetimli serbestlik ve bir lisenin önünde). Oradan yaklaşık 10 dk yürüme mesafesi var. Diğer arkadaşlara ek olarak söylemek istedim

23 mart 2021 00:42

3. Çok teşekkür ederim kızlar. Peki bu metro yahut otobüs seçeneklerinden hangisi daha yakın pazara? Malum yağmur da olacak ya, ne kadar az yürürsem o kadar iyi olacak benim için. Yel değirmeni taraflarından gideceğim ben.

23 mart 2021 00:52

4. rıhtımda minibusler var ya salı pazarına gideni sor ona bin. önünde indiriyor.

23 mart 2021 02:06