kizlar flörtümle buluşmak için bahane bulmam gerekiyor yardim edin?

en son benden kaynaklı bi gerginlik yaşadık 2 gün önce. bu akşam görüşelim demek istiyorum arayıp ama bi bahane bulmam lazım. şunu yapalım mı? şuraya gidelim mi? gibi. sinema demeyin daha geçen hafta gittik :/ araya zaman girmeden görüşmek istiyorum yoksa uzaklaşacağız. hatamı da telafi etmek istiyorum böylelikle.

1. bence bir gerginlik yaşandıysa bunu belirterek kahve içmeye davet edin. onun dışındaki her teklif bana samimiyetsiz gelirdi. sanki tiyatroya gitmeye birini arıyormuş gibi.

1 kasım 2019 14:55

2. süslü açıkçası birbirimize biraz daha zaman verelim tanıyalım bir ilişkiye şuan hazır değiliz güzel zaman geçiriyoruz ama beklentilerimizi azami seviyede tutalım dedi. ben de sinirlendim o an ve kalkıp gittim. ama sonradan düşününce hak verdiğim noktalar da oldu. dediği gibi güzel vakit geçiriyoruz ve kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum. o yüzden arkadaş dahi kalacak olsak iletişimimiz böyle bitsin istemem. şuan ne diyip çağıracağımı çağırdığımda ne diyeceğimi hiç bilmiyorum.

1 kasım 2019 15:01

3. kalkıp gittiysen bence bırak süslü :) hani bekle o bi teklifle gelsin sana o zaman daha iyi olur

1 kasım 2019 15:07

4. evet ben gitmek istiyorum dedim şaşırdı görüşürüz dedim kalktım gittim :( sanmıyorum arayacağını süslü ya. bekle mi diyosun.

1 kasım 2019 15:15

5. Peki sen de hazır değil misin ilişkiye süslü? Takılalım kafasında biri sanki biraz ilişkiye uzak gibi geldi bana. İlişki yaşamasak da beraber vakit geçirelim diyorsan yaz

1 kasım 2019 15:25

6. O gün biraz kabalık ettim bi kahve içelim mi gibi bi şey yazabilirsin

1 kasım 2019 15:26

7. kızlar aslında biz totalde 5 defa buluştuk. fakat her buluştuğumuzda gece 12 lere kadar oturduk, eğlendik, gezdik. yaşlarımız küçük değil bu arada 27-30. onun isteği üzerine tanıştık görüştük zaten. ben flört ediyoruz ilişkiye döner diye düşündüm çünkü gerçekten güzel zaman geçiriyoruz. ama ilişki namına bir hareketi olmadı. elimi bile tutmadı. en son görüşmede de tatil sebebiyle 4 gün ayrı kalınca o görüşmeyi talep etti, ben de gittim. özledim görüşemedik falan dedi. ordan konu açılıp aramızdaki "şeyin" ne olduğunu konuşmaya başladık.

kalkıp gittiğimde aslında peşimden gelsin diye düşünmedim süslü. geldi zaten bu arada. ben bırakayım seni dedi yok, yürümek istiyorum dedim. kalkıp gittim çünkü sadece o an orda olmak istemedim. modum düştü beklemediğim şeyler duydum ve oynamak istemedim. hislerimi gizlemedim yani.

bunları söylemek için geç mi kaldım dedi hayır doğru zaman sayılır dedim. senden hoşlanıyorum hoşlanmasam bu kadar zaman geçirmek görüşmek istemem, sadece yakın zamanda bi ilişki istemiyorum dedi. kafamı da iyice karıştırdı. cinsel bir yaklaşım da yok bu arada. oldukça saygılı, düzgün biri gibi görünüyor. ben anlam veremedim o akşam olanlara. beni istemiyor sanırım hiçbir şekilde. kabullensem iyi olur..

1 kasım 2019 15:35

8. ilişki istemiyorum dediyse boşver süslü. bence ona bırak sen ilişki istiyorsun o da isterse olur.

1 kasım 2019 15:39

9. 30 değil süslü dalgınlıkla yazmışım 28 ama aynı şey geçerli yine tabi. sonuçta küçük değiliz. buraya durumu uzun uzun yazdıkça vazgeçtim zaten. kendi kendimi vazgeçirdim :) o da 2 gündür aramadı yazmadı oluru yok demek ki. teşekkür ederim hepinize.

1 kasım 2019 16:32

10. Bence yazın ya. Kalkıp gitmişsiniz adam niye size yazsın ki bir daha. Bi kahve içmeye davet edin bence. Me konuşmayı ne söylemeyi düşünüyosunuz peki?

1 kasım 2019 16:36