klasik dyson airwrap ve airwrap complete long volumise arasındaki fark nedir?

selam herkese. uzun zamandır airwrap almak istiyorum ama klasik airwrap malumunuz uzun zamandır stokta yok. saçlarım uzun ince telli ve düz. en son dyson görevlisi complete long volumise de size uyar dedi. ama ben vigo özelliğini ne yapayım :/ belki aranızda ikisini de deneyimlmiş birileri vardır. iki ürün arasında çok net fark var mı ? mesela volumise de olmayıp klasik airwrap modelinde olan bir başlık var mı?  düz ince telli saçlarda kullanan var mı volumise modelini?

1. Diffuser yerine soft brush var. Bir de volumisede round brush daha büyük diye biliyorum ama karşılaştırmadım.

25 temmuz 2024 08:49

2. Teşekkür ederim cevap için. Karşılaştırma videosu da bulamadım. Görevli arkadaş, klasik airwrap gelmeyebilir sitede de yok gelirse de zamlı gelir falan dedi. Ama yani diffuse model kıvırcık veya dalgalı saçlara daha uygun gibi geliyor içime sinmiyor. Ama airwrap de gelmeyecek gibi

25 temmuz 2024 09:03

3. Benim saçım dalgalı olduğu için diffuser işime geldi ama düz saçlı olsaydım almazdım açıkcası. Ama attachmentlar ayrı satılıyor. Volumise alıp soft brushı ayrıca alabilirsin makine aynı sonuçta ama bütçene bağlı tabii.

25 temmuz 2024 09:16

4. 15-16.000 tl ye garantisi devam eden ikinci el ürünlere mi yönelsem diyorum ama kararsızım

25 temmuz 2024 10:23

5. Ytd değil ama eğer acil ihtiyacın yoksa senin yerinde olsam 15kyı ppf'ye koyar dyson gelince istediğim modeli alırım. Zamlı gelme riski de var tabii ya da 2.elin bozuk çıkma. Hangi riski alacağına sen karar ver.

25 temmuz 2024 10:35

6. yerinizde olsam bekleyip istediğim modeli alırdım süslü