yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    koç burcu erkeği-koç burcu kadını hakkında ne dersiniz?

    sizce anlaşırlar mı? sevgilisi koç erkeği olan süslüler bir el atabilir mi :)

    1. İstisna olursunuz

    30 ocak 2018 09:51

    2. Ben koç erkeği kadar bencil düşüncesiz ve hödük bir burç tanımadım. O kadar hızlı kalp kırıyor, karar değiştiriyor ki aklınız şaşar. Bugün seni seviyorum derken yarın sizden sıkılması sonucu dötünüze tekmeyi yiyebilirisiniz süslücüm haberiniz olsun.

    30 ocak 2018 11:57

    3. Ben de erkek arkadaşım da koç burcuyuz. Hayatımda daha uyumlu hissettiğim hiçbir erkek olmamıştı. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz karakterlerimiz çatışmıyor hayata bakışımız beklentilerimiz aynı. Kıskanç olmaz koç erkekleri bu arada. Tabi burçlara ne kadar bel bağlanması gerekir o ayrı. Aynı burç olsa da insanların karakterleri çok başka olabiliyo. Ama önyargıyla yaklaşmayın kesinlikle. Olağanaüstü bi durum ya da istisna olmaz iyi anlaşmanız, burç sitelerinde bile çok iyi uyumlu oldukları gerçek aşkı bulduklarında harika çiftler olabilcekleri yazıyo

    30 ocak 2018 12:41


    4. ben de buraya sorduğumda neredeyse herkes olumsuz yanıtlar vermişti ama tam tersi oldu. çok iyi anlaşıyoruz, birbirimizi anlıyoruz (bu zaten burçtan dolayı değil iki insanın birbirine olan güveninden ve inancından kaynaklı bir şey) e tabii arada kıskançlık oluyor biraz tartışma da cabası ama birbirimizi tek bir sözle hayatlarımızdan çıkartabilecek kadar sert ve kötü bir tartışma yaşamadık. kısacası bu insandan insana göre değişen bir şey, kendinizi sadece burç uyumuna odaklamayın. 

    30 ocak 2018 13:59

    5. Herkese teşekkür ederim. Aslında ben pek inanmıyordum bu uyum işlerine ta ki eski erkek arkadaşıma kadar. Yay burcuydu ve deneyimleyenler yay burcuysa kaç demişlerdi. Benim yükselenim balık bu yüzden koçun çok keskin bazı özelliklerini taşımıyorum. Kafalarımız çok uyuyor gece gündüz durmadan konuşuyoruz. İnatçı olduğunu söyledi buna göre temkinli davranmayı düşünüyorum. 

    30 ocak 2018 15:41