koç erkeği-terazi kadını nasıl?

kızlar sorum astroloji ile ilgilenenlere,sevenlere :)

1. tabi harita bir bütün ,astroloji de ilişkilerin direği değil hani ama ben laf olsun diye açtım başlığı.fikrinizi merak ettim:)

5 ağustos 2019 19:02

2. erkeğini bilmem de ben koç burcuyum en yakın arkadaşım da terazi 4 senedir bir kere kavga etmedik ve çok iyi anlaşıyoruz. ama üstteki yoruma katılıyorum tamamen zıt karakterliyiz ve birbirimizi öyle idare ediyoruz. ben çok hareketli tez canlı inatçı ve lider olmayı seven bir tipim arkadaşım da tam tersi daha mantıklı ve sakindir.

5 ağustos 2019 19:06

3. Koç burcu dediğim dediktir yanlış bile olsa düşüncesi aslaaa kabullenmez terazi de tam bir mantık insanı tahammülün yeter inş.

5 ağustos 2019 19:08

4. süslü haritayı tamamen incelemek lazım tabii ama ben bütün gezegenleri terazide olan kadınla tüm gezegenleri koçta olan bir erkek için soruyorum.

*zıtlardan en çok aslan ve kovayı yakıştırıyorum benim için alfa çift hatta.ama koça bakıyorum kaba,dilinin kemiği yok terazi kadını kibar,karsıdaki alınmasın diye kendi fikrini bile söylemez hep duymak istediğini söyler,nabza göre şerbet verir.biraz ağzımınızn tadı kaçmasın giib halleri var.koçlar resmen kaostan besleniyor,tartısma onlar için romantizmin bir parcası gibi e terazi de kavgadan kaçıyor. nasıl çekiliyor bunlar birbirine anlamadım?

5 ağustos 2019 19:08

5. @3, peki süslü teraziler senin gözünde nasıl? yani ne sakin sıkıcı bi tip diyor musun?yoksa sakinliği,kibarlığı sana huzur mu veriyor?

5 ağustos 2019 19:10

6. Arkadaşlıkla ilişki bir olmuyor. En yakın 2 arkadaşımın ikisi de ikizler burcu ve inanılmaz iyi anlaşıyoruz ben onları çok eğlenceli buluyorum ama ikizler burcu erkek arkadaşımı öldürmeyi planladığım geceler olduabahahajabbahaba

5 ağustos 2019 19:10

7. @4,doğru süsslü ya arkadaşlık ve ilişki bir değil tabii ama gercekten koc ve terazinin birbirini nasıl tamamladıgını anlamadım :p

5 ağustos 2019 19:12

8. @2, koçun teraziden yada herhangii bir burçtan bir şey alacağını hiç sanmıyorum.onlar burunlarından bile kıl aldırmazlar :P

5 ağustos 2019 19:15

9. @5,süslü bence yay ya :/

5 ağustos 2019 19:23

10. Burçların dekanatlarına göre hangi burçla daha iyi anlaştığı değişir. Koçun son 10 gününde doğanlar yay ile daha iyi anlaşır

6 ağustos 2019 11:40