koç hukuktan mezun olup işsiz kalan tanıdığınız var mı süslüler? genelde koçun ismi olduğu için mezunları işsiz kalmaz diye bir algı var?

doğru mu bu, aksi oluyor mu? veya mesela mezun olanlar nerelerde, hangi konumlarda çalışıyor? teşekkürler şimdiden.

1. yazlıktan karşı komşumuzun çocuğu... akademisyenliğe yöneldi sonra.

14 mayıs 2021 00:07

2. Türkiye derecesi yapmış koç mezunu işsiz kalan tanıdığım var. Çok alakasız bir sektöre başladı mecburiyetten. Olabiliyor yani.

14 mayıs 2021 00:09

3. hukuk mezunları artık gerçekten iş bulamıyor

koç mezununun direkt işsiz kalacağını sanmıyorum ama atıyorum asgari ücrete çalışacağıma biraz daha bekleyeyim biraz daha arayayım diye diye işsiz kalmıştır uzun zaman

14 mayıs 2021 01:00

4. 2500 e zorla is bulan tanidigim var. hic cevresi olmadigi icin yapacagi is anca icra.

14 mayıs 2021 02:47

5. hayır illa ki iş bulmuştur ama fıkralara konu olcak türden maaş teklif ettilerse çocuğa reddetmiştir bence de etmeli yukardakilere katılıyorum şu üniden mezun oldun işin garanti devri kapandı artık şurdan bi dayın var işin cepte devri şu an altın çağını yaşıyor

14 mayıs 2021 03:31

6. Bulamama değildir o verilen maaşları beğenmemişlerdir.

Benim çevremde Koç hukuk mezunu (ki tüm çevrem bu insanlardan oluşuyor) olup iş bulamayan yok. İyi kötü herkes bir yerlere girdi.

14 mayıs 2021 11:57

7. süslüler tamam ama okul adı hala önemli bence. yani işsizlik hep var evet ama bi atılım hukuk mezunlarının işsizliğiyle veya şu anki konumlarıyla kıyaslandığında daha iyi değil midir? ayrıca hukuk mezunları artık hep işsiz denmiş, eşit ağırlık bölümlerinde hukuk dışındaki bölümler (iibf veya iç minarlık vs) de işsiz? yani sayısal, sözel ve dil için de farklı olduğunu düşünmüyorum ben, bir tek tıpçılar iş bulabiliyor. yine en iyisi hukuk bana göre

14 mayıs 2021 13:41

8. En azından diğer bölümlerde mesela iktisatta kendinizi geliştirirseniz yurt dışı şansı olur

14 mayıs 2021 14:29

9. okul adının önemi var süslü bir işe başvurduğumda direkt okulumun adından ötürü çağırmışlardı. şu ara iş görüşmelerimde de okuduğunuz okuldan zaten tahmin edebiliyoruz eğitiminizi falan diyorlar. illa ki bir artısı olur ama önemli olan cvnizin ne kadar doğru şekilde dolu olduğu bence.

14 mayıs 2021 17:59

10. Hacettepe mezunu kuzenim 4 yıldır işsiz